Едно от децата на американското семейство Търпин, 17-годишно момиче, се

...
Едно от децата на американското семейство Търпин, 17-годишно момиче, се
Коментари Харесай

Едно от децата на американското семейство на ужасите 2 години планирало бягство

Едно от децата на американското семейство Търпин, 17-годишно момиче, се е осмелило да възнамерява бягство от къщата на ужасите, в която родителите са държали в плен него и 12-те му братя и сестри и са ги наказвали постоянно. То е готвило проекта си 2 години. 

Това излиза наяве след диалозите на психолози и медицински служащи с травматизираните 13 деца на Дейвид и Луис Търпин (на 56 и 49 г.). Преди дни стана ясно, че двамата са отглеждали като пандизчии децата си в ужасяващи, мизерни условия, грубо, в продължение на години. 

Родителите пледират, че са почтени при повдигнатото против тях обвиняване, откакто бяха арестувани, предава Би Би Си. Те са упрекнати в изтезаване, корист и използване на затворнически ограничения. 

Именно 17-годишното момиче, което е възнамерявало бягството, съумя в последна сметка да избяга от вкъщи им през прозорец и след това да сигнализира службите. То е привлякло на своя страна още двама от братята и сестрите си, само че в последния миг те се отказали от боязън и смут от санкции. 

Когато полицията влиза в къщата открива вътре някои от децата, оковани с вериги за леглата си и извънредно недохранени. За наказването на децата двойката е употребява връзване с въжета, а по-късно и с вериги за леглата, изясни адв. Майк Хестрин. По думите му наказванията са траели седмици или месеци и са се увеличавали с времето. Наказваните деца не са били освобождавани, с цел да отиват до тоалетна.

Сред други потресаващи детайлности за живота на държаните в плен от личните си родители деца е, че им е било разрешавано да вземат душ един път годишно и че постоянно са били измъчвани посредством побой и душене. Не им е било разрешавано да играят с никакви играчки, макар че при обиските полицията открива голям брой неразопаковани играчки. Децата са били хранени веднъж на ден, само че са виждали родителите да ядат вкусни неща. В последните четири години не са посещавали доктор, в никакъв случай не са били на ортодонт. Имали са базисни знания за живота, не са знаели какво е служител на реда. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР