Едно необикновено първенство се провежда това лято - от 11

...
Едно необикновено първенство се провежда това лято - от 11
Коментари Харесай

Евро 2020: БНТ прекосява Европа с феновете

Едно неизмеримо състезание се организира това лято - от 11 юни до 11 юли цяла Европа е футбол.

Звездните дуели ще се разиграят на терени в 11 града, а спортното представление се случва в първия миг, когато европейците си отдъхват след дългото затваряне поради пандемията и стартират още веднъж да излизат и пътуват.

Как почитателите ще следват тимовете си, по какъв начин се промени методът на пътешестване в Европа, какви са условията и рестриктивните мерки за прекосяване на граници - това ще ни демонстрират специфичните пратеници на Българска национална телевизия, които отразяват шампионата на Европа и безусловно прекосяват континента надлъж и простор.





ДЕН 10

Когато няма мачове е време да се потопим в локалната атмосфера. А какво по-английско от порция вкусни " Fish&chips ". Къде го подготвят най-добре в Лондон - Тереза Мутафчиева ревизира.

ДЕН 9


Германските последователи ликуват след впечатляващата победа на Бундестима против Португалия с 4:2.





А в сърцето на Мюнхен един немски почитател си спомни за триумфа на България на Световното състезание през 1994 година

ДЕН 8

Ентусиазъм от страна на британски и шотландски почитатели преди дербито на Острова. Нулевото тъждество, обаче, внезапно намали градуса на настроението в Лондон. Ето какво ни описа Тереза Мутафчиева:

“Алианц Арена” в Мюнхен събра цяла плеяда от звезди - нашият екип: Бюлент Мюмюнов, несъмнено в компанията на #ОператорътНиколайБалкански и… Кристиано Роналдо! Иначе казано - Българска национална телевизия имаше опцията да наблюдава от близко тренировката на настоящия европейски първенец Португалия преди утрешния мач против Германия.

Какви са упованията за утрешната среща на коментатора Ивайло Ангелов, изгубил ли е форма подобряващият връх след връх Кристиано Роналдо и на кого са му допълнително годините - вижте:

Тандемът Бюлент - Балкански още не може да се отърси от страстите, с които ги заляха нидерландски почитатели след втората безапелационна победа на техния тим. Но няма време за празненства, тъй като е време да заминат за Мюнхен, където на следващия ден от 19.00 ч. следва същински футболен театър - Германия посреща защитаващия европейската си купа тим на Португалия. Среща, която дава обещание да бъде забавна - както на терена, по този начин и измежду почитателите.

ДЕН 7

Пореден ден от Евро 2020! Днес Нидерландия среща Австрия в Амстердам, а страстите от " Йохан Кройф Арена " ще ни предава Бюлент Мюмюнов.

Ако сте наблюдавали от близко европейското му странствуване, евентуално едно име ви е направило усещане. Не го виждате в кадър, само че той дава отговор за забавните репортажи, които нашите сътрудници предават:

#ОператорътНиколайБалкански

Как се придвижват в Амстердам кореспондент и оператор?







ДЕН 6

Ciao, Roma! Тереза Мутафчиева ни придвижва в Рим, само че пътят за нея и оператора Христо Златков не беше по никакъв начин елементарен. Ето по какъв начин се придвижиха от Будапеща до италианската столица:

През 2021 година пътят към Вечния град... минава през Коронавирус център:

Но Рим се отблагодари за търпението на своите гости:

И до момента в който Тереза е привлечена от италианската мода, Бюлент още веднъж е в Амстердам, изминавайки скромните 1644 км.

ДЕН 5

Отправяме взор към Будапеща, където е Тереза Мутафчиева. Унгарската столица ще бъде първото място, където ще забележим цялостен стадион. 65 хиляди души ще проследят от близко конфликта на " Пушкаш Арена " сред тимовете на Унгария и Португалия.

ДЕН 4

Бюлент Мюмюнов и Николай Балкански към този момент са в Мюнхен, с цел да отразят конфликта на титаните - международните първенци от Франция против предходните носители на купата от Германия. Трудно ли се влиза във федералната република - вижте:

ДЕН 3

В очакване на конфликта Англия-Хърватия на емблематичния стадион Уембли, време е да ви срещнем и с красивото лице на Българска национална телевизия на Евро 2020 - Тереза Мутафчиева. През целия месец тя ще ви потвърждава, че футболът от дълго време не е територия, непокътната единствено за мъжете:

Показваме ви по какъв начин екипът ни кръстосва Стария континент, видяхте, че са неуморни, само че следва и доказателството, че същинският експерт може да работи на всички места:

ДЕН 2

От Рим до Амстердам и Лондон - вижте дребна част от днешното странствуване на Бюлент Мюмюнов и Стефан Георгиев

Различни страни, с разнообразни условия за влизане в страната - къде е най-трудно да влезеш, по кое време рискуваш да си изпуснеш полета и носи ли се по време на отпуска библиотека? Отговорите на тези въпроси ще видите в идващите видеа:

Ето и по какъв начин е минало пътуването до Нидерландия:

Междувременно Стефан Георгиев дойде в Лондон, само че беше посрещнат от следващото предизвикателство:

Каква е атмосферата в Амстердам? Няма огромни скупчвания от хора, макар че е събота. В заведенията за хранене е разрешено потенциалът да бъде запълван до 30%.

Дългият път е съвсем към края си, а задачите са две - " Уембли " и " Йохан Кройф Арена "

ДЕН 1

Голямото разкриване в Рим и по какъв начин екипът на Българска национална телевизия се потопи във футболната атмосфера - вижте усещанията на коментатора на първия дуел на Евро 2020 сред отборите на Италия и Турция - Стефан Георгиев, репортера Бюлент Мюмюнов и оператора Николай Балкански:

Сърцето на Рим тупти в ритъма на най-великата игра, а нашите сътрудници са подготвени да ни покажат всичко най-интересно от идната среща:

Минути преди първия съдийски сигнал - време е тези, които имат шанса да са се сдобили с билет, да влизат на " Стадио Олимпико "

Бъдете с програмата на БНТ1 и БНТ3, с цел да наблюдавате онлайн мачовете от Европейското състезание, всички детайлности следете на
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР