Едно наистина неясно изтичане на информация може да е един

...
Едно наистина неясно изтичане на информация може да е един
Коментари Харесай

Тези снимки на части може да са първият лийк за очилата за смесена реалност на Apple

Едно в действителност неразбираемо приключване на информация може да е един от първите ни погледи към дълго чаканото устройство

Емил Василев преди 17 секунди 1 Сподели

Най-четени

ТелефониЕмил Василев - 20:56 | 11.03.2023

Nokia Magic Max: Nokia е на път да си върне короната с този флагмански смартфон… Ако е същински

IT НовиниДаниел Маринов - 17:34 | 11.03.2023

Как военните в Съединени американски щати създадоха пушка, която предизвиква краткотрайна слепота

АвтомобилиИван Давидов - 17:17 | 12.03.2023

10 първокласни SUV коли, които няма да ви банкрутират със скъпа поддръжка

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Има възможност на фотосите да са някои кабели и датчици на идните очила за виртуална/разширена действителност на Apple, за които доста се приказва. Снимки от предпазения акаунт в Twitter MrWhite128, които бяха оповестени от MacRumors и 9to5Mac, наподобява демонстрират лентови кабели, които наподобяват по този начин, като че ли биха паснали идеално в устройство с форма на очила.

От фотосите не излиза наяве защо тъкмо ще служат кабелите, с изключение на за свързване на лявата и дясната страна на очилата – без подтекст от тях не може да се разбере доста. Лийкърът показа и фотоси на кабел, който има три секции, които биха могли да бъдат някакъв тип датчик или набор от камери. Говори се, че очила ще имат благоприятни условия за прозиране на цветовете, които ви разрешават да виждате действителния свят отвън тях, сходно на Meta Quest.

Тези фотоси са много спорни. От една страна, индивидът, който ги е разгласил, не е споделил непосредствено, че те са от очилата, съгласно MacRumors, който оповестява, че надписът за туита е бил просто емотиконка на разположение със слънчеви очила. И до момента в който лентовите кабели несъмнено наподобяват като принадлежащи на VR хедсет, дългият кабел със датчици върху него (снимка три в галерията по-горе) съмнително наподобява на микрофонната решетка от първото потомство HomePod, както уточни Иън Зелбо от 9to5Mac във към този момент заличен туит. Макар че не би било тъкмо необичайно, в случай че Apple употребява сходен дизайн за различен артикул, евентуално си коства да приемем това с голямо количество подозрение.

Ако частите са същински, това би могло да придаде спомагателна тежест на слуховете, че Apple възнамерява да разгласи слушалките на WWDC тази година и да ги пусне на пазара преди края на тази година. Изтичането на информация нормално се случва, когато компанията стартира да усилва веригата си за доставки, с цел да създава устройствата – в случай че казусът тук е подобен и тя стартира да създава елементи, моментът би бил напълно подобаващ. Това би съответствало и на слуховете от предходната година, съгласно които Apple възнамерява да пусне устройството в произвеждане през март тази година.

Разбира се, към момента се намираме в много мътни води. Вероятно единственият метод този съответен слух да бъде доказан е, откакто очилата бъдат пуснати на пазара и разглобени, или в случай че Apple покаже аспект на устройството при оповестяването му. Най-малкото обаче видяхме някои забавно завършени лентови кабели и си представихме по какъв начин биха могли да се впишат в евентуални очила, които до момента съществуваха единствено в клюки и концептуални изображения.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР