Едно добро партньорство между община Смолян и инициативни граждани даде

...
Едно добро партньорство между община Смолян и инициативни граждани даде
Коментари Харесай

Инициативни граждани от Смолян изградиха детска площадка

Едно положително партньорство сред община Смолян и инициативни жители даде резултат.

Нова детска площадка към този момент радва малчуганите от ул. „ Борова гора “ в кв.Райково. Тя бе построена с желанието на хората, които живеят там и община Смолян. По този мотив кметът Николай Мелемов посети новата детска облага на която към този момент играят децата от „ Борова гора “.
„ Благодарим ви господин Мелемов, че ни дадохте позволение да изградим детската площадка на парцел, общинска благосъстоятелност. Със средства, труд и материали се включиха много хора от улицата на която живеем и след три седмици работа, детската площадка е подготвена. Благодарим, че вие ни осигурихте оборудването за площадката – люлки, пързалка, противоударни плочки, мрежа, ограда и други материали. Трябва да даваме добър образец, а освен да желаеме “, споделиха едни от основателите за построяването на детската площадка Юлиян Кьоровски и Румяна Кадева.
„ Сърдечно ви благодаря и аз, че давате подобен добър образец и когато работим дружно жители и Община, нещата се случват. Винаги съм казвал, че децата са наш приоритет и би трябвало да вършим всичко допустимо те да порастват здрави и щастливи, уточни Мелемов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР