Едно дете веднъж ме попита защо жените носят панталони, а

...
Едно дете веднъж ме попита защо жените носят панталони, а
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Везни

Едно дете един път ме попита за какво дамите носят панталони, а мъжете употребяват мощен одеколон. Доста сложен въпрос, нали?

Тогава побързах да отговоря в характерен за Овена (Линда е зодия Овен) жанр, с цел да предотвратя различен сходен.

- Защото у всеки мъж има нещо женствено и у всяка жена - нещо мъжко. А в този момент дай да поиграем шах.

И до момента този спомен ме кара да се гордея със своята Марсова мъдрост и чевръст разум. Ако изказванието ми е правилно до известни граници за всички слънчеви знаци, за Везните то е напълно правилно. Защото и у най-силния и неустрашим представител на тази зодия ще откриете черти, присъщи за другия пол. В същото време Венера си прави сходни смешки и с дамите Везни.

Тези дами може да са нежни и деликатни, изтънчени и нежни. Може да ухаят на безценен парфюм и да се обличат в коприна и дантели. Но макар цялата си женственост и елегантност родената под този знак носи постоянно панталони и те доста ѝ отиват. Разсъжденията ѝ не отстъпват на мъжката логика, в противен случай - могат да се мерят и да се окажат даже по-добри във всяка полемика. При това дамата Везни крие прекомерно изобретателно женското си начало и няма да ви остави елементарно да го разгадаете. По време на медения месец тя ще ви щади и ще внимава да не ви победи на шах, само че напълно няма да крие острия си разум. И няма да закъснее да ви потвърди в последна сметка на какво е кадърен той.

Повечето родени под знака на Везните дами показват остроумието си постоянно, когато имат опция да спорят. Независимо защо е разногласието - дали за това по какъв начин би трябвало да носите ризата си или за какво не се издигате в службата. (Според нея виновността за последното е поравно на вас и на шефа ви). Ако не се хванете на въдицата, тя е в положение да спори със себе си. Може да стартира сама разногласието, да го води сама и да го приключи победоносно отново сама.
 Thinkstock  Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
Нужно ѝ е само отвреме-навреме да подхвърляте „ Не мисля по този начин " или „ А за какво? ", след което да я оставите да произнесе блестящия си монолог. Той може да продължи и цялостен час. През всичкото време ще я гледате захласнат и ще се опивате от чара ѝ. А когато ви подари с прелестната си усмивка, ще бъдете приключен и ще измененията желанията си както тя желае. Най-интересното е, че нормално дамата Везни е права и решенията ѝ са поточни от присъдите на висшия съд. Един политически сезон да вземем за пример й дава безчет благоприятни условия да шлифова своя полемичен и риторичен гений. Накрая, решила въпреки всичко на коя страна да застане и кого да поддържа, тя се трансформира в същински политик.

За да разберете по-добре дамата Везни, ще ви показвам небрежно нещо. Представете си, че сте в една стая с дванайсет дами и обсъждате, да речем, тематиката за визитните картички. Нека преминем небрежно по Зодиака и да забележим по какъв начин ще протече диалогът.
 Thinkstock
- Овен: Нямам потребност от тях. Телефонът ми прави по-добра работа.
- Телец: Аз рядко навестявам някого. По-често на мен ми идват посетители.
- Близнаци: Визитни картички ли? Че кой има време за това?
- Рак: Визитните картички са доста безлични. Аз бих оставила записка.
- Лъв: Ако са в действителност безумни и висши...
- Дева: Трябва да направя информация с Емили Пост и да видя какво тъкмо споделя тя.
- Везни: Зависи. Ако държите на традициите и протокола, би трябвало да имате визитни картички.
- Скорпион: Не ги ли заваря у дома, няма да ме видят повече. Те ще съжаляват за това, не аз.
- Стрелец: Господи! Да не би да желаете да кажете, че хората към момента си губят времето с тези нелепости?
- Козирог: Обичаят е доста благоприличен. Има ли смисъл обаче да обсъждаме дизайна? Ако не е гравирана, това не е никаква визитна.
- Водолей: Стори ми се, че чух мълния. Дали не заваля?
- Риби: Усещам подсъзнателно по кое време хората не са си у дома или по кое време желаят да ме видят и отивам единствено във втория случай.

От друга страна, актуалната жена е прекомерно заета, че да се занимава с сходни неща. Хубаво е да се преценявате с обичая, само че има хора, които финансово не могат да си го разрешат. И въпреки всичко визитките може би си заслужават парите, тъй като внасят хубост и великолепие в нашия живот, а таман това липсва на днешното забързано време . Една креативна персона да вземем за пример е добре да си направи визитки със личен дизайн. Може и да са гравирани. В същото време обаче, в случай че са напълно истински и самобитни, могат да останат неразбрани от някои хора. На Рокфелер да вземем за пример сходни картички биха му се сторили пребогато претенциозни. Но като си намерения човек, кой в действителност върви на посетители на Рокфелер? На вашите другари ще им хареса характерността ви, само че може би за предпочитане е върху визитката да има нещо по-простичко. Поне това е моето мнение. От друга страна...
 Thinkstock
Тя към този момент е изчерпала всички (или кой знае дали всички) причини и се мъчи да подреди личните си доводи, с цел да извлече от многото едно само мнение.

Жената Везни желае да бъде на първо място обективна. Е, може и да ви отегчи със своето вживяване в един нищо и никакъв проблем. Но най-малко прави старания да се преценява с причините и на двете страни. Докато другите дами си споделят напряко мнението и никак не ги е грижа какво мислите вие.

Идва ми на разум едно съпоставяне. Жената Везни наподобява на птичка, която се нуждае от доста красиви пера за първокласното си гнездо. Ето за какво тя работи и преди, и откакто се омъжи. Защото й трябват пари за всички тези красиви неща като облекла, скъпи парфюми, класическа музика. Но има и друга причина. Нейният мъж. Ако има нещо, което цени най-вече, това е мъжът, който е избрала да обича, да почита и да държи във властта си.
 Thinkstock
Тя не обича да работи и изключително да живее сама. Предпочита съдружието и в бизнеса, и в любовта. Когато посещава астролог, безусловно задава един от двата въпроса: „ Кога ще намеря подобаващ човек за взаимна работа? " или „ Кога ще срещна някого, който в действителност да обичам? " За нея бракът е взаимно дружество, в което важат строгите правила на всяка корпорация.

Вас като президент ще ви уважава и почита, а тя като ръководител на управителния съвет ще ви пази от неточности и ще ви покровителства по женски. Ще се старае да ви анулира и да взе участие в колкото се може повече ваши задължения и действия. Готова е да забавлява гостите и бизнес сътрудниците вместо брачна половинка си, да го последва, когато той отиде в различен град или смени кариерата си. Ще бъде постоянно до него, с цел да проправя пътя му и да го защищити от прибързани или недомислени решения.
 Thinkstock

Трябва да ѝ вярвате и да се оставите в ръцете й. Тя просто желае да махне всички камъни от пътя ви. При това го прави доста деликатно и не се постанова (освен в случай че няма асцендент в Овен). Положението става по-сериозно, в случай че вашата жена Везни има съществен асцендент.

Обикновено представителката на тази зодия е доста умна. Нейните анализаторски качества й оказват помощ неимоверно доста в бизнеса. Тя ще ви даде по-добър съвет, в сравнение с вашия банкер. Чувствата не й пречат да вземе трезво решение. С сексапил и омагьосване ще ви сервира перлите на мъдростта си. Желязната й ръка в мека кадифена ръкавица ви направлява толкоз нежно и деликатно, че до края на живота си ще се кълнете, че всичко сте постигнали самичък. Мъжете Овен Скорпион, Лъв или Телец боготворят дамата Везни. Тя им отвръща със същото. Отстрани наподобява, че това са Адам и Ева, преди да се е появила змията, с цел да токсини всичко. (Ако и двамата съпрузи са Везни, те са или две нежно гукащи си гълъбчета, или настръхнали един против различен съперници. При това се мятат от едната в другата прекаленост съвсем през ден).
 Thinkstock
С жена, родена под знака на Венера, ще бъдете благополучен в доста връзки. Тя в никакъв случай няма да отваря писмата ви. Няма да издаде служебните ви секрети, нито ще ви злепостави пред вашия шеф. По-скоро ще го покори със същата прелест и усмивка, с които в миналото преди години ви е завладяла. В редки случаи, и то единствено в случай че има ранен Марс, вашата половинка ще бъде склонна към преяждане, препиване и прекомерни страсти. Но рано или късно сама ще си възвърне естественото положение на божествена естетика. Понякога ще се чудите дали е ангел или демон, само че без подозрение ангелите са по-често на нейна страна.

Твърде прочувствена, тя няма да ви даде мотив да се оплаквате от липса на физически доказателства за любовта й. Мили погледи, сякаш инцидентни докосвания, топли обятия и чести целувки ще ви потвърждават нейната лоялност. Е, от време на време всичко това може да бъде ефикасна димна завеса за мъжкото, което крие у себе си.

Домът ви ще е като фотография от списание за вътрешно обзавеждане. Цветове и мебели - всичко ще бъде подбрано с усет. На масата ще има цветя, тънък порцелан, свещи, вино и приятна музика. Ако съчетаете това с яркия разум и разсъдък, няма защо повече да мечтаете. Да бъде жена до мозъка на костите си за нея е предопределение за цялостен живот. Тя е по едно и също време и твърда, и мека. Обича да приказва, само че е и прелестен слушател, когато имате потребност от това. Мъжкото у нея рядко ще ви тормози, в случай че не сте един от тези невъзможни мъже като Хенри VIII, които все крещят и чакат от дамите си да бъдат послушни съпруги, треперещи да не изгубят главите си, в случай че изтърват нещо друго с изключение на „ да " или „ не ".
 Thinkstock
Бъдете сигурни, че вашата брачна половинка Везни ще споделя доста повече от това. И напълно няма да е слаба и беззащитна, както може да ви се стори на пръв взор, изключително в случай че се подведете от благото й женствено поведение.

Напротив, тя съдържа в себе си деветдесет % стомана. Не бива да оставате цялостен живот кьорав за това, единствено тъй като не сте разбрали преди време по какъв начин ви е заблудила с тези първи игри на шах, оставяйки се да я успехите. Отворете необятно очи и почтено си признайте кой задържа лодката във вашето семейство да не се клати.
 Thinkstock
От това мъжествеността ви няма да пострада. Сам ще разберете какъв брой доста се нуждаете от протегнатата ѝ за помощ ръка, когато вятърът смени посоката си и вие мъчно удържате кормилото. Тя в никакъв случай няма да се похвали с това и да ви отнеме нещо друго с изключение на по-голяма част от отговорността. Бъдете признателен на ориста, че имате до себе си толкоз благонадежден човек.

А другояче в действителност е симпатична, когато се обуе в панталони, с цел да работи в градината или да отиде до супермаркета. Всички дами наподобяват отлично в панталони, стига да имат задоволително разсъдък да носят муселин, когато отиват на посетители или на банкет, и коприна когато си лягат. А дамата Везни има разсъдък. Най-ценното й качество е умеенето да крие дълбокия си изострен разум под женствеността си.

Децата във вашето семейство ще бъдат обградени с грижи и обичани от своята майка Везни, само че постоянно ще бъдат на второ място в сърцето ѝ след вас.

По начало главната причина да желае да има деца е не поради тях самите, а с цел да подари вас с повече благополучие като родител.



Едно от първите неща, които ще им внуши, е да споделят в молитвите си: „ Господи, благослови баща! " Няма да допусне дребните да не почитат татко си. Ако играта им смущава почивката ви, тя може да бъде необикновено строга.

Ще се ядоса доста повече, в случай че не слушат вас, в сравнение с в случай че не слушат нея. Децата на една майка Везни като дребни постоянно са спретнати и спокойни, тъй като тя е грижлива и любвеобилна към тях. Но когато е нужно, може да бъде твърда и взискателна, тъй че като младежи те ще израстат възпитани и изискани.

Ако вие ги глезите, тя ще съумява да им дърпа юздите. Ако сте прекомерно непоколебим с тях, ще им ушие мека възглавничка за сълзите, само че в никакъв случай няма да ви направи забележка за възпитанието им. Все едно, те са младши сътрудници, а вие сте президентът на компанията и това не трябва да се не помни.



В избрани моменти дамата Везни се пробва да се постанова. В други може да ви проглуши ушите с приказките си. Понякога прекалява със сладкишите и стартира да дебелее. Друг път се налива с вино или не излиза от дискотеката. Всичко това значи, че прочувствените ѝ везни са краткотрайно дебалансирани. Но те безусловно ще се уравновесят. Стига някой да не е сложил тежкия си крайник върху едно от блюдата. Ако то е паднало прекомерно ниско, прибавете малко любов и ще се вдигне. Ако другото е натежало от тъга, проявете повече схващане и божествената естетика ще се възвърне.

Жената Везни може да наподобява като принцеса на бала, а след него да си обуе маратонки, да облече аленото си карирано яке и да ви помогне да нацепите дърва за камината. Защото е задоволително грациозна, благовъзпитана и изтънчена за първото и премного мощна и волева за второто. Ще сгрее сърцето ви по този начин, че непрестанно ще си тананикате името ѝ и най-после ще напишете ария, отдадена на вашата жена Везни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР