Едни прекрасни момчета (гардовете от НСО - б.р.) са все

...
Едни прекрасни момчета (гардовете от НСО - б.р.) са все
Коментари Харесай

Вежди Рашидов разтърсващо: 3 месеца се хранех през стомаха

" Едни прелестни момчета (гардовете от НСО - б.р.) са все към мене. Дето се споделя, не мога да отида 10 метра самичък. Но нали по този начин би трябвало. Не съм привикнал. Предложиха ми държавни резиденции. Но топлината е в моя дом. Уютът е в него ". С тези думи новоизбраният ръководител на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов  разкри, че няма желание да се мести в резиденция " Бояна ".

И заприказва за заболяването си и сложното дишане, маркирано от политици и гласоподаватели в последните дни, до момента в който беше на трибуната в рекордното 3-дневно първо съвещание на Народното събрание в опит да откри болшинство за избора на негов непрекъснат ръководител. В последна сметка ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Български напредък на Стефан Янев взеха решение, че точно доайенът е заслужен да продължи да е народен представител номер 1.  

" Бяхме в Монако. Всяка година в границите на 25 година ходихме там, имам непосредствен човек, като брат ми е. Една заран изхрачвам кръв. Идваме в София и ми откриха рак на гърлото. Сега имам мъчно дишане, заради това, че имам притеснение на ларинкса. Лекарите ми дадоха опция да приказвам. Около 3 месеца се хранех през стомаха. Изгубих и гласа. Сега приказвам. Но това не е моят глас. Да, тишам тежко. Не единствено от остаряване. Не единствено от остаряване ", сподели Вежди Рашидов пред Соня Колтуклиева. 



Според него в Народно събрание има и доста симпатични младежи. За Никола Минчев той сподели, че е мъдро, красиво, симпатично и образовано момче. Същото се отнасяло и за шефа на парламентарната група на Продължаваме промяната Андрей Гюров. 
ТЕМА преди 36 минути 319 преди 1 час 923 преди 1 час 736
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР