Едни от най-популярните артисти у нас се превърнаха в жертва

...
Едни от най-популярните артисти у нас се превърнаха в жертва
Коментари Харесай

Мамят с пари певци и модели: Сайт открадна 700 евро от Милена, Орхан Мурад остана без хонорар в Монтана…

Едни от най-популярните актьори у нас се трансфораха в жертва на нагли парични измами, последна от които е певицата Милена Славова. Преди две години тя се записва в неособено известен уебсайт. При регистрацията си певицата вкарва персонални данни, както и информация за картите, с цел да заплаща автоматизирано при изработката на поръчки. С регистрацията явно тя е задействала месечен абонамент, като продължение на две години от картата й дърпат по 29 лева Сумата набъбнала до над 700 евро.

Измамен се оказва и Орхан Мурад. Таткото на Сузанита получава отвод от кръчмар, който по-рано поел ангажимент да му заплати. Бил прецакан в Монтана, само че съмнителна врътка с негово присъединяване била записана и в Сандански. Първата машинация била показана като отпаднало поради самия реализатор присъединяване. Същото място към този момент било резервирано от а до я. За похлупак артистът не получил стотинка хонорар, даже бил упрекнат пред посетителите, че не се е явил на присъединяване.

Ричард Величков измамил Джулиана Гани . Според нея фитнес инструкторът е трябвало да й заплати избран хонорар за общ рекламен обект, само че това и по този начин не се е случило. В следствие двамата стартират да сипят обиди един против различен, както и рецензии за метода по който работят с  клиентите.

В края на предходната година се разигра нагла машинация, а в неин обект се трансфораха звезди на музикалната компания Пайнер -   Галена, Емилия и Преслава. Техните страници във Facebook бяха употребявани от измамници за основаване на наличие на подправени профили с имената и фотосите им за кражба на средства от консуматори в обществените мрежи. Това предизвика дейности от страна на артистите и компанията, а акцентът бе точно, че в цялата си история телевизия Планета в никакъв случай не е събирала персонални данни от фенове и почитатели.

Неотдавна десетки консуматори се оплаква от машинация със скърпен кастинг за сериала „ Истински рими “ в Instagram. Хората сигнализираха, че планът има за цел непозволено да събере такси, които по никакъв метод не подсигуряват присъединяване им. Пред „ Телеграф “ Диона отхвърли да събира пари. „ Аз съм извикана там като Диона, за което ми дават обещание хонорар. Аз не получавам парите от кастингите. Ако на хората им звучи подозрително, съветът ми към тях е просто да не вземат участие, тъй като е повече от ясно, че няма по какъв начин всеки записал се да получи основна роля “, разяснява тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР