"Една ябълка на ден - бягай докторе от мен" е

...
"Една ябълка на ден - бягай докторе от мен" е
Коментари Харесай

Шарените ябълки са най-полезни, зелените са по-диетични: какво правим с времето в карантина - slava.bg

"Една ябълка дневно - бягай докторе от мен " е факсимиле от соца, което в идващия ни лайфхак ще разкажем научно дали е правилно, само че в този момент в препоръките ни какво да вършим с времето в карантина посвещаваме епизода на ябълките. Защото са в действителност супер потребни и супер обичани плодове.

Макар, за наш позор и най-много на държавното управление, единствено за година производството им в България, която беше измежду водещите страни в това отношение, се срина със 17%. Пък те не желаят нищо изключително и си виреят напълно умерено все едно дали има коронавируси и карантини, или няма. Както беше дефинирал класикът: "Розите цъфтят при всички режими ". И ябълките също, освен това не по-малко красиво.

Но думата ни е за потребните им качества. Вечният спор кои ябълки са най-полезни: зелени, червени или шарени, се взема решение научно в интерес на третите. Лайфхак номер 2: идеалната и лековита ябълка, която би трябвало да ядем всеки ден, не е нито най-лъскавата, нито най-огромната, а е шарена, огромна колкото пестник на междинен на растеж човек с допустимо по-дебела "кожа ".

Оттук и лайфхак номер 3: не белете ябълките. Ако го вършиме, лишавате се от доста потребни субстанции, да не кажем - от множеството. Австрийските учени да вземем за пример откриха, че пробиотиците в ябълките са в действителност доста и оказват помощ на индивида ужасно.

Ще попитате кои ябълки са на второ място в класацията. А вие по какъв начин мислите?
Зелените.

Те съдържат по-малко захар от алените и се одобряват за по-диетични.

Лайфхак номер 4: би трябвало да знаете, че и късно да вечеряте, като хапнете една ябълка, прочиствате доста излишества от организма. Разбира се, обаче би трябвало да имате и воля, тъй като те, въпреки това, отварят вкус.
Лайфхак номер 5 е почерпен от опита на Мис България от епохата, когато миските бяха в действителност красиви - Наталия Гуркова.

Дамите в никакъв случай не би трябвало да ядат ябълки, колкото и да са диетични, преди да поставят вечерни рокли, тъй като издуват образно стомаха - даже да е една дребна. Природа! Ще попитате: кой пък излиза с вечерни рокли на днешно време? Прави сте, въпреки и не изцяло: ами, в случай че една жена е решила да изненада с сантиментална вечеря като по филмите мъжа си у дома?!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР