Една стара изпитана рецепта за отслабване и разхубавяване включва като

...
Една стара изпитана рецепта за отслабване и разхубавяване включва като
Коментари Харесай

Медени разтоварващи дни топят килограми

Една остаряла изпитана рецепта за намаляване и разхубавяване включва като главен артикул меда.

За да постигнете осезателен резултат с намаляването на непотребните килограми можете да спазите следната диета, препоръчана от природолечители.

В продължение на четири седмици направете общо четири разтоварващи дни в един и същи ден на седмицата. Един от най-подходящите дни за това начинание е събота.

През разтоварващия ден храната ви би трябвало да се състои единствено от четири супени лъжици чист пчелен мед. Можете да ги разредите с вода в безкрайно количество.

Единственото изискване, което би трябвало да спазвате, е общият размер на твърдата храна за цялото денонощие да бъде 4 супени лъжици чист пчелен мед.

Почитателите на ободряващите питиета могат да си позвалят по една две чаши кафе и чай денем.

През останалите дни от седмицата по време на едномесечния режим с четири разтоварващи дни е належащо да спазвате някои ограничавания, с цел да постигнете стремежи резултат. Част от разпоредбите, които би трябвало да спазвате, е да не прекалявате със солта и захарта.

 Медени разтоварващи дни топят килограми

Според естествените лечители този способ води до понижаване на тежестта и възстановяване на общото положение на кожата, косата и ноктите. В резултат след месец се чака организмът ви да е балансирал и своя хормонален декор.

Ако през останалите дни пиете по една чаша чай от копривени листа на ден или ядете салата от коприва (1-2 шепи млади копривени листа на седмица), сигурно резултатът ще се усили. Освен на стопените килограми – вие ще се радвате и на цялостното усъвършенстване на външния ви тип.

Гръмотрън

Алтернатива на предходната диета с разтоварващи дни е билката гръмотрън. Корените на растението се включват състава на доста чайове за намаляване. Една супена лъжица корени на растението се заливат с 500 мл вряла вода. Отварата се вари още 5 до 7 минути. Прецежда се и се пие по една кафеeна чашка три пъти дневно преди ястие. Приемът на билковата запарка би трябвало да се заобикаля при тромбофлебити.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР