Една снимка казва повече от 1000 думи. В случая с

...
Една снимка казва повече от 1000 думи. В случая с
Коментари Харесай

Кой е изрязал Ковачевски от снимка с Петков и Блинкен?


Една фотография споделя повече от 1000 думи. В случая с една фотография на министър-председателя Кирил Петков с американския държавен секретар Антъни Блинкен в Мюнхен главният въпрос не е какво има на фотографията, а какво или по-скоро кой липсва.

От фотография е изрязан министър председателят на Северна Македония – Димитър Ковачевски. От кого и за какво – към момента остава мистерия.

От Северна Македония министър председателят Димитър Ковачевски изясни неналичието си от фотографията, оповестена от Кирил Петков по този начин: „ Вчера към този момент имаше изказване от пресслужбата на българското държавно управление, че става дума за несъзнателен пропуск. И желая да имам вяра, че отговорът е правилен и че ще продължим сполучливата връзка и в бъдеще “.

Днес Кирил Петков разгласява обща фотография с сътрудника си от Северна Македония. И написа: „ Представете си жителите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно почитание, ценене на правата им и разцвет. Аз и Димитър имаме вяра, че това е допустимо, и няма да се подаваме на провокации, а ще работим целеустремено и дружно, с цел да го реализираме. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа – няма да ни спрете! “

Според македонския пиар специалист Боян Кордалов, в случай че това се повтори, ще наруши връзките сред двете страни.

А съгласно българския специалист Росен Стоянов всеки политик би трябвало да внимава в обществените мрежи.

Опозицията в западната ни съседка от ВМРО-ДПМНЕ излезе с декларация, в която написа, че Северна Македония е „ унизена “.

От държавната пресслужба споделиха за bTV, че ще ревизират дали има неточност и каква е повода фотосът да е изрязан.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР