Една от звездите на Ювентус Пауло Дибала не изживява най-добрия

...
Една от звездите на Ювентус Пауло Дибала не изживява най-добрия
Коментари Харесай

Иде голямо дерби, а Дибала на пейката за Юве

Една от звездите на Ювентус Пауло Дибала не изживява най-хубавия си интервал в клуба, а това не убегна на италианските медии, които смятат за обезпокоителен знак отсъствието на аржентинеца от стартовия състав за дербито против Интер.

За първи път откогато аржентинецът брани цветовете на „ бианконерите”, се случва те непринудено да се откажат от услугите му и да го оставят на аварийна пейка. Това единствено подхрани в допълнение слуховете, че има раздор сред 24-годишния състезател и треньора Масилимиало Алегри.

Конфликтът сред Дибала и Алегри се задълбочава

Именно неналичието на Дибала в стартовия състав бе въпросът, с който всички кореспонденти един по един преследваха генералния управител на Юве Джузепе Марота в минутите преди началото на огромното дерби. „ Фактът, че Дибала остава на пейката не лишава нищо от качествата на едно момче, което се развива и е единствено на 24 години. Той към момента минава през процеса на съзряване”, разяснява Марота.

Дибала още веднъж се събра със остарялото гадже

„ Треньорът е индивидът, който би трябвало да реши дали Пауло ще бъде по-ефективен през цялото време или с включване от пейката. Мачовете не престават повече от 90 минути, по тази причина всеки се нуждае от всичките си запаси.”

„ Един огромен тим би трябвало да поддържа играчите си на и отвън терена. Това е сложен миг за Дибала, не е загадка аз никого, само че той може да израства и да се потвърждава. Естествено, че той няма да е удовлетворен да бъде запаса, само че ще почете и ще одобри това решение”, добави Марота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР