Една от звездите на Байерн Мюнехн Роберт Левандовски демонстрира оптимизъм,

...
Една от звездите на Байерн Мюнехн Роберт Левандовски демонстрира оптимизъм,
Коментари Харесай

Левандовски: Кой знае, може да спечелим ШЛ и Бундеслигата

Една от звездите на Байерн Мюнехн Роберт Левандовски показва оптимизъм, че баварците могат да завоюват Шампионската лига и Бундеслигата. Полякът разяснява и представянето на тима в шампионата на богатите през миналата акция, както и възможностите в този момент. В изявление за ESPN бе наранена и тематиката със „ Златната топка “.

Левандовски: При Хайнкес тренировките са доста по-интензивни

„ Играхме добре през първия сезон на Анчелоти. Без моята травма в Шампионската лига, можеше да стигнем до финала. Ако бяхме на 100 % против Реал Мадрид, мисля, че можеше да играем в Кардиф “, сподели Левандовски, който не скри, че клубът ще се изправи пред нови провокации под управлението на новия ментор Юп Хайнкес.

Левандовски усъвършенства връх в квалификациите

Що се касае до Шампионската лига, където баварците се намират в група В дружно с отборите на ПСЖ, Селтик и Андрелехт, полякът показа: „ След провалянето от ПСЖ, имаме да свършим работа, с цел да се класираме напред. Трябва да се борим до финала. Кой знае, може да спечелим Шампионската лига и Бундеслигата “.

Байерн се намира на пет точки зад водача в немския шампионат Борусия. Баварците имат 14 пункта, до момента в който съставът от Дортмунд е с актив от 19. В шампионата на богатите, след изиграване на два мача в групите, първенците на Германия имат три точки и са зад водача ПСЖ (6).

Левандовски щял да се пенсионира в Байерн

„ Не бих споделил, че Златната топка е значима за мен. Да реализира триумф с Байерн е от по-голямо значение, особено в Шампионската лига. Ако спечелим Шампионската лига и Бундеслигата, може да приказваме още веднъж. Златната топка обаче в никакъв случай не е била мой фокус “, изясни за край полският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР