Една от знаковите фигури в историята на смесени бойни изкуства

...
Една от знаковите фигури в историята на смесени бойни изкуства
Коментари Харесай

Чаел Сонен: Хабиб извърши престъпление, отговорността за размириците е изцяло негова

Една от знаковите фигури в историята на смесени бойни изкуства Чаел Сонен разкритикува обществено дейностите на Хабиб Нурмагомедов след края на конфликта му с Конър Макгрегър.

Дагестанският войник победи ирландската бойна машина и отбрани пояса си в лека категория на UFC.

Непосредствено откакто приложи безсърдечен събмишън на съперника си, Хабиб бе предизвикан от щаба на Конър, прескочи клетката и се хвърли с всичка мощ върху спаринг сътрудниците и екипа на Макгрегър. Последва всеобщ безпорядък и конфликти в осмоъгълника и отвън него, като даже Конър получи няколко удара от съотборници на Нурмагомедов.

Ето какво сподели една от емблемите в UFC и Bellator за случилото се:

" Нямам думи да опиша разочарованието си. Хабиб към този момент беше спечелил борбата на живота си. Той беше безспорната жертва, беше атакуван в рейса, само че по-късно взе своето, съобщи Конър и трябваше само да стъпи на върха на света в ММА, по този начин да се каже.

Вместо това той извърши закононарушение!

Да, съгласно мен стореното от него и последвалите ексцесии могат да бъдат наречени закононарушение. Можеше да стане доста по-лошо. Много.

Господ знае по какъв начин щяха да се развият нещата, обстановката, в случай че цялата фенска маса от Ирландия се бе изправила против дагестанците в залата.

Нурмагомедов би трябвало да си понесе следствията за стореното.

Няма различен излаз. Беше ми приветлив, ненапълно се радвах, че завоюва най-трудния мач в живота си, тъй като го направи със жанр. Но по-късно всичко се изпари единствено за един миг ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР