Една от задачите на руската армия е да установи пълен

...
Една от задачите на руската армия е да установи пълен
Коментари Харесай

Таен план: Руски генерал разкри за нахлуване в Молдова и контрол над Донбас и Южна Украйна

" Една от дилемите на съветската войска е да откри цялостен надзор над Донбас и Южна Украйна. Това ще обезпечи сухопътен кулоар към Крим, както и ще окаже въздействие върху жизненоважни обекти на украинската стопанска система ", съобщи Минекаев през днешния ден, както оповестява съветската държавна организация Интерфакс. " Контролът над южната част на Украйна е още един излаз към Приднестровието, където има доказателства за угнетяване на рускоезичното население. Очевидно е, че в този момент сме във война с целия свят, както беше по време на Великата отечествена война, когато цяла Европа, целият свят беше против нас. И в този момент е същото - те в никакъв случай не са харесвали Русия ", добави той.

Приднестровието е сепаратистки район на Молдова, който до момента не е взел участие публично във войната, макар че от 90-те години на предишния век там се намира съветска военна база.

Думите на генерала подсказват, че суверенните граници на Молдова също ще бъдат застрашени от по-нататъшна съветска агресия. Фалшивите старания за отбрана на рускоезичните нации постоянно са предвещавали имперските нашествия на Путин. В реалност по време на бруталното навлизане в Източна Украйна рускоговорящите са избити със стотици.

Ако тактиката е сполучлива, тя би включвала завземането на пристанището на някогашния морски курортен град Одеса покрай молдовската граница, който до момента е бил подложен на спорадични бомбардировки, само че не и на пълноценна инвазия. Преди две седмици съветският боен транспортен съд " Москва " беше ударен покрай крайбрежията на Одеса, преди да потъне на път за Крим.

Пренасочването на войски от Северна Украйна към южните региони на страната в допълнение задуши Мариупол, където украински бойци и цивилни се крият в стоманодобивен цех, обкръжен от съветски войски. Спътникови фотоси откриха възходящ брой гробове отвън пристанищния град, където съгласно украински публични лица от 3 април насам са изкопани до 200 нови гроба.

Макар че съветските военни значително към този момент са оставили Северна Украйна на мира, като се изключи спорадични ракетни удари, нови доказателства за безмилостната тактичност на Русия там през последните седмици не престават да построяват обвиняване за необятно публикувани военни закононарушения. Андрий Небитов, шеф на полицията в Киевска област, съобщи пред CNN, че сега се изследват 1084 тела, открити в района отвън Киев, в това число в Буча, за следи от изтезания. " Това са цивилни жители, които не са имали нищо общо с териториалната защита или други военни формирования ", сподели той. " Огромно болшинство - сред 50 и 75 % - са хора, убити с леко стрелково оръжие, или с картечница, или със снайперска пушка, според от мястото. "

Сред жестокостите има доказателства за необятно публикувани изнасилвания и полови осакатявания. Най-младата жертва, която е оживяла, с цел да опише историята си, е единствено на 15 години, съгласно CNN. Няколко женски тела в всеобщите гробове също свидетелстват за ужасяващи закононарушения.

Днес Службата на Организация на обединените нации по правата на индивида дефинира съветските зверства против украинците като " ужасяваща история на закононарушения против цивилни ", която не демонстрира признаци на понижаване, написа още БГНЕС.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР