Една от водещите на предаването Търси се по Би Ти

...
Една от водещите на предаването Търси се по Би Ти
Коментари Харесай

Нели от „Търси се” иска 120 лева за стара жилетка

Една от водещите на предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви май е решила да сменя дрешника си и продава всичко в него, с цел да разчисти място за нови парцалки .

Това е Нели Хаджийска. След като предложи за продажба своя остаряла рокля в група за облекла втора употреба във Facebook, тя съумя да се освободи от жилетка, а след това реши да търси купувачи и за друга жилетка. За да се раздели с въпросната непотребна дреха тя изиска 120 лв. от искащите да я носят.

Ето с какви думи водещата потърси клиенти: „ Поради огромния интерес към цикламената жилетка предлагам и тази в неповторимо нуд-розов цвят. Мека, нежна, гушкава. Без етикет, само че от естествени материали. Носена е единствено един път, тъй като ми идва доста овърсайз за моя усет ”. Звездата заобикаля да употребява българската дума за „ овърсайз ” – огромна. „ Ваша е за 120 лв., купувана е за двойно ”, твърди водещата. Дали споделя истината, няма по какъв начин да стане ясно, тъй като, както самата тя изяснява, етикетът на дрехата го няма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР