„Една от версиите е във връзка със задържаните през 2018

...
„Една от версиите е във връзка със задържаните през 2018
Коментари Харесай

Доживотен затвор грози извършителя на поръчковото убийство на ММА бореца в Хасково

„ Една от версиите е във връзка със арестуваните през 2018 година братя в Гърция. Другата е обвързвана с личностни връзки с любовни истории, както и по отношение на разпространяване на опиати. Нито една не е изключена “, оповестиха от държавното обвиняване.

Сигналът на телефон 112 за случая е подаден в неделя сутринта от другар на потърпевшия. Първоначално простреляният мъж беше откаран в хасковската болница, а по-късно изместен в Пловдив, където тази заран е умрял.

Заподозреният за убийството е мексиканец. Той е влезнал в България с испански паспорт през граничен пункт с Република Северна Македония.

Задържан е тази заран в 6.30 ч. в хотел в София, където се е приготвял да напусне страната. В хотелската му стая са открити облеклата и маската, с които е бил сега на убийството. У нас се е придвижвал с автомобил, взет чартърен.

Установени са и хипотетични поръчители на убийството. Те са част от проведена незаконна група, наказана в чужбина за трафик и разпространяване на опиати и сега излежават присъдата си в затвор.

Жертвата е играч по бойни спортове, а фамилията му има шивашки бизнес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР