Една от сестрите на Джордж Флойд, афроамериканеца, който беше убит

...
Една от сестрите на Джордж Флойд, афроамериканеца, който беше убит
Коментари Харесай

Сестрата на Джордж Флойд призова да се гласува за Джо Байдън

Една от сестрите на Джордж Флойд, афроамериканеца, който беше погубен при полицейски арест в Минеаполис, прикани да се гласоподава за Джо Байдън на президентските избори в Съединени американски щати на 3 ноември, съобщи Франс прес.

В изявление за английския в. " Дейли мирър " Латоня Флойд сподели, че в случай че сегашният президент Доналд Тръмп бъде избран отново за четири години, тогава " всички отиваме в пъкъла ".

" През четирите години на президентството си, той върна Америка 40 години обратно ", споделя сестрата на Джордж Флойд. Жената добавя, че в този момент Съединени американски щати са една разграничена страна, повече, отколко са били разграничени по времето на Мартин Лутър Кинг и Малкъм Екс.

Тя упрекна президента, че е трансформирал Белия дом в " дом на бял супремасист " и попита за какво Тръмп не е осъдил убийството на брат ѝ.

За Байдън Латоня Флойд сподели, че той е човек на полезностите и единственият претендент, който може да донесе непоклатимост на страната и да направи по този начин, че останалата част от света да престане да гледа Съединени американски щати с комплициране и пренебрежение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР