Една от основните причини да е трудно да се отървете

...
Една от основните причини да е трудно да се отървете
Коментари Харесай

15 практически трика, които ще ви помогнат да почистите кухнята си веднъж завинаги

Една от главните аргументи да е мъчно да се отървете от бъркотията за дълго време е инерцията. Донасяйки нещо в къща, където няма ясна система за предпазване, ние по този начин или другояче автоматизирано слагаме нещата по рафтовете, мислейки, че това е краткотрайно и несъмнено ще стигнем до тях по-късно. Но в последна сметка те пускат корен там, създавайки комплициране.

Ние деликатно изследва какви устройства и решения могат да се употребяват, с цел да употребяват пространството във всеки ъгъл на кухнята доста по-ефективно, тъй че всяко ново нещо или артикул да заеме своето място.

15. Използвайте стойка за неща, които е на плота, с цел да наподобява по-подреден.

Ако контейнери стоят на избран остров под формата на декоративно ядене, а не сами по себе си, той ще наподобява подреден и ще остане функционален.

14. Подредете лавици, с цел да употребявате цялото потребно пространство

 Купете стойка със крачета, която ще ви улесни слагането на предмети. И по този начин всичкото ще е подредено.

13. За да се предотврати подправките на рафта, те могат да бъдат окачени със скоби.

Използвате вътрешните стени на шкафа, с цел да съхранявате подправки, което може да затрудни достъпа до по-големи предмети откъм гърба, като залепите пластмасови щипки към тях.

12. Фолио, хартия за печене, торбички и други Могат да се съхраняват в директория за документи

Когато се съхранява в папака за документи, всяка торба е елементарно налична, като в същото време поддържа мястото чисто и подредено.

11. Подредете спомагателни контейнери в хладилника за съвършено подбиране на храната.

За да не създавате още повече безпорядък, поставете спомагателни контейнери за обособени артикули, тъй че всичко да има свое място.

10. Въртящата се стойка е отлично решение, в случай че имате доста борканчета.

Благодарение на този детайл, всичко, от което се нуждаете, постоянно ще бъде на разположение.

9. Тавите и не прекомерно високите съдове за печене са доста по-удобни за отвесно предпазване

За да се отървете един път вечно от това главоболие, използвайте изправена стойка, от която можете да вземете всеки предмет с леко придвижване на ръката си.

8. За да не вдигате тежки тигани всякога, използвайте специфична стойка

Могат да се съхраняват както странично, по този начин и един над различен, без да се основават спънки за бързо премахване. Освен това, в случай че поставите забрадка под стойката, тя работи и като комфортна сушилня.

7. Консерви могат да се слагат в специфичен органайзер

Най-доброто от всичко е, че този проблем ще бъде решен от специфичен органайзер или още веднъж от няколко тави за документи с подобаваща широчина за всеки обособен тип артикул.

6. Повечето кухненски принадлежности наподобяват доста по-органично

За да избегнете резултата на неразбория от тях, по-добре е да помислите за съществуването на куки, да вземем за пример, под горната част на кухненския комплект. Те могат да се употребяват и за други неща като поставки и чаши.

5. Поставка за капаци отвътре на вратата на шкафа

Вариант е да се инсталират релси за кърпи или даже куки на вратата, само че по този метод капаците ще се поберат доста по-малко, тъй като те ще бъдат вкарани един до различен, заемайки цялата повърхност на вратата.

4. Картофите и лукът се съхраняват най-добре в изправена тава, а не в торба или кутия.

Могат да дойдат елементарни стоманени тави за документи, които ще разрешат на зеленчуците да дишат и с помощта на отвесната форма те ще се поберат във всеки долап.

3. Дайте желание на квадратни контейнери

Не забравяйте да обърнете внимание на обстоятелството, че те са транспарантни. В противоположен случай ще би трябвало да подпишете всеки от тях или да се притеснявате със стикери.

2. Изберете обособена транспарантна тава за торбички за чай.

За да спестите място и най-важното, с цел да избегнете натрупването на всевъзможни кутии, отделете специфична тава за торбите. Същото може да се направи и за капсули за кафе машина.

1. Съхранявайте съдове за храна разглобени, не цели

Започнете да ги съхранявате при демонтиране в обособен рафт, като също по този начин сортирате контейнери и капаци по мярка. Така всичко ще бъде сложено доста по-компактно и ще ви бъде по-лесно да ги употребявате.

Със сигурност употребявате и специфични способи за образуване и предпазване в всекидневието. Споделяте фотоси на най-функционално проведените места във вашия дом?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР