Една от новините на седмицата е фактът, че Мелиса отново

...
Една от новините на седмицата е фактът, че Мелиса отново
Коментари Харесай

Джендър флуид, небинарен, парасексуален: Как Тихомир стана Мелиса, а после и Мел? Каква е целта

Една от новините на седмицата е фактът, че Мелиса още веднъж стана Тихомир. Това стана ясно от изявления на някогашния културист в Instagram, а въпросите не спираха. На всички тях Мел, както към този момент желае да го назоваваме, отговори в специфичен лайв.

Тихомир стартира с опрощение към всички небинарни хора, които е обидил и призна, че не е бил прав. Нещо повече - самият той през днешния ден се дефинира като " джендър флуид, небинарен, парасексуален ". Ако се чудите какво значат всички тези понятия, недейте - Мел споделя, че полът няма значение по този начин или другояче. 

Виж още: ТОП 6 БГ мацки под 20, които всеки иска 

Затова и упорства да го назоваваме Мел - тъй като става и за мъжко, и за женско име, като даде образец с артиста Мел Гибсън. 

Иначе Мел твърди, че Мелиса не е била неточност. Нещо повече - към момента е Мелиса в душата си. " Мелиса движи мозъка ", съобщи той. По думите на Мел външността е единствено една обвивка, т.е. Тихомир е тялото. 

Виж още: Клонинг? Алекс Петканова замязя на Емилия, консуматори сипят хейт

Как се случило всичко това? Ами доста просто - фитнес инструкторът стопира трансформацията си в жена и стартира приема на мъжки полови хормони. Заявява, че това не е финалната му промяна, а скоро ще има и брада, както и още мускули. А задачата? Целта е лятото на тази година, когато половинката на Мел, Емили, към този момент и писмено смени пола си, двамата да сключат цивилен брак.

Изображение: https://www.instagram.com/tihomir_rangelov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР