Една от най-яростно изразяващите се антибългарски депутатки тук каза, че

...
Една от най-яростно изразяващите се антибългарски депутатки тук каза, че
Коментари Харесай

Джамбазки: Властта в Скопие плаща на евродепутати за антибългарска риторика, играят и руски пари

Една от най-яростно изразяващите се антибългарски депутатки тук сподели, че България би трябвало да бъде осъдена, а Македония защитавана. Най-активните българомразци в Европейския парламент, които непрестанно приказват какъв брой неприятни са българите и по какъв начин България би трябвало да бъде осъдена, се появяват на фотоси на неправителствени организации, които са свързани с властта в Скопие, тя им заплаща. Това съобщи в изявление за Novini.bg. евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той уточни и в конкретика и човек - босненец, който е тясно обвързван с съветски олигарси и " мръсни съветски пари ", които оперират в Босна и Косово и водят " съветската политика по деструкция ". " Те основават напреженията в Косово посредством Сръбска лига и с цел да се отдели вниманието от тяхната кататсрофа в Украйна. Същото се случва в Босна. Тези, които атакуват България, се появяват на фотоси, свързани със съмнителни сенчести активи ", добави Джамбазки.

Евродепутатът описа и че комисарят Вархеи е попитал на родния си маджарски език " докога ще дава отговор на тези идиоти " по време на задаване на въпроси относно Република Северна Македония. " Когато ви споделяме, че тези тук ни считат за идиоти, вие не вярвате. Ето го доказателството. Каза го самият комисар, който би трбвало да пази ползите на Съюза и българската страна като държава-член в концепцията да има разширение на Европейския съюз. Той счита, че пребиването на българин, е заложен въпрос от идиоти. Той счита, че настояващите за човешки права са идиоти. Че тези, които намират за неправилно паленето на българските културни институции, са идиоти. Отговорът, който получаваме с скука, е докога ще дава отговор на тези идиоти. Тези хора гледат с неуважение и считат европейските представители за досадници и идиоти, които им губят времето като приказват за някакви си права. Това е в доста блестящо несъгласие с непрекъснатото говорене за права ", съобщи Джамбазки.

Той счита, че даже Македония да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз, това няма да анулира бетонирането на съветското въздействие там, тъй като партийните им и биезнес структури са пробити от него.

Въпреки това, Джамбазки е върл труженик на бъдещо участие на Северна Македония в Европейския съюз, на ъзстановяването на културните връзки и на това да няма граница сред двата ни приятелски народа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР