Една от най-влиятелните медии в Германия – Билд“, предупреди Айнтрахт

...
Една от най-влиятелните медии в Германия – Билд“, предупреди Айнтрахт
Коментари Харесай

Bild предупреди Айнтрахт за Левски: Горко на всеки, ако бразилците са във вихъра си

Една от най-влиятелните медии в Германия – „ Билд “, предизвести Айнтрахт Франкфурт и почитателите му, че в четвъртък в София няма да бъде леко. Причината по тази причина, най-много, е бразилската колония на „ Герена “.

„ Дясното крило Роналдо донесе успеха над Апоел Беер Шева, а преди този момент се разписа Уелтън. Към тях би трябвало да прибавим и Цунами. Горко на всеки, в случай че тримата са във вихъра си “, написа „ Билд “, представен от „ Мач Телеграф “.

Медията разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на „ Герена “. Това са Флориан Райзинг, който е трябвало да обезпечи идното пътешестване до София, както и Райнер Фалкенхайн. Последният е на 61 години и е консултант на треньора Дино Топмьолер и асистенте му. „ Билд “ твърди, че той чудесно познава Даниел Боримиров, който е разузнавал като състезател на Мюнхен 1860.

Германците са създали и инспекция на стадион „ Васил Левски “, където се чака да имат най-малко 4000 свои последователи. Иначе, „ Дойче банк “ е разпродаден на съвсем 100% за реванша с Левски, откакто Айнтрахт има 35 000 клиенти при 51 000 места.

Добра вест обаче пристигна за „ сините “ от Франция. Според медиите там Пари Сен Жермен е съумял да реализира съглашение с Рандал Коло Муани за персоналните му условия. Футболистът сякаш се завърна към тренировките на Айнтрахт преди мача с Дармщат през днешния ден, само че се твърди, че до часове може да се озове в Париж. Френският гранд е дал оферта от 70 милиона евро, само че германците да твърди – желаят 100! Очаква се обаче двете страни да намерят общ език в околните часове.

Съперникът на Левски пък води усилени договаряния с Монпелие. Дино Топмьолер си е заплюл Ели Уахи и желае да го има непременно. На този стадий обаче германците желаят да минат фино с 6 милиона евро. Олимпик Лион обаче им застана на пътя с оферта от 30 милиона евро. Парите от Муани обаче може да трансформират играта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР