Една от най-странните надежди в момента за мен е някаква

...
Една от най-странните надежди в момента за мен е някаква
Коментари Харесай

Защо елитите от Засраненбург управляват Европа

Една от най-странните очаквания сега за мен е някаква детска вяра, че " Европа ще се опомни " и ще " се обърне към мира ". Или към себе си. Или " националните маси " ще пометат несъответстващите си елити. Освен това тази вяра има доста прочити и измерения (от „ Оставете ги да умрат без газ, ха ха ха “ до „ Дано си спомнят същинския си интерес “).

Всичко това е недоумение на няколко елементарни неща, умножени по религия: „ Е, тук разбираме по какъв начин изкривяваме изборите си, само че там демокрацията е власт на народа. “

Само че властта в Европа е на първо място корпоратизъм.

Широко знае се, че висшите водачи постоянно са деца на огромни политици. Шарл Мишел, Калас, Фон дер Лайен, Трюдо - това са просто " наследствени водачи ". Но зад тези начело в действителност има бездни. Повече от половината биографии са син/дъщеря на депутат/кмет/министър/шеф на комисариат за това и това.

Останалите са най-вече деца на представители на филантропичния и бизнес хайлайф. Като Могерини – дъщерята на режисьор, или Мецола – дъщерята на един от най-известните малтийски счетоводители на офшорки. Между другото, Мецола обича да акцентира в интервютата си, че не е от политическо семейство, а е самоиздигнала се. Тоест фактът, че татко ѝ не е от политическото управление, се трансформира в ориентир за позициониране на политик, безусловно „ прелестен и чудноват “ за привличане на гласоподаватели. А това, че баща е заравял пари в малтийския пясък за генерации големци до неразбираемост, е напълно друга работа. Съвсем явно е, че клиентите на тати не са ѝ помогнали и не са могли да ѝ оказват помощ. Талантът самичък си проправя пътя.

Второ. „ Работата в политиката “ не е решение на възрастен човек, нереален експерт най-малко в нещо. Това е кариерна траектория " от детството ". Стандарт: „ преди да стане най-младият народен представител, Х.Х. управлява училищната/институционалната организация на партията “Умерени центристи за всичко хубаво ”

И по този начин, нашият Х.Х., син/дъщеря на политик, повдигнат на скучни за всеки естествен човек постове в тъпата полуофициална юноша на жалко неутралните партии, приключва университета. Какво се случва с него тогава? След това отива да приключи образованието си/да живее/да работи къде? В родния си Засраненбург, където фамилията му заема градския съвет от седем генерации? Не. Заминава за Съединени американски щати. Където придобива житейски опит и връзки.

След това се връща. Като предписание той работи в региона на консултациите (или основава лична компания, или в някоя интернационална корпорация работи в човешки запаси, юридически отдел или ръководство на документи). След това той ненадейно осъзнава цялата неправда на света и взема решение да я поправи, като отиде до урните от партията на баща. И в този момент към този момент е народен представител, след това министър и отново министър, само че по друга тематика, след това по трета и най-после - става някакъв основен чичо/леля в държавното управление. С вероятност към Европа.

Много е значимо той да не е експерт в никоя област, която официално ръководи. Той е „ политически админ “, който не се интересува по каква тематика приказва на подиума маса с прочувствени речи. Днес е за общественото подкрепяне, на следващия ден за равенството сред половете, вдругиден за климатичния преход, а по-късно ще приказва медицината, защитата или външните работи.

Има ли различни направления? Несъмнено. Ако Х.Х. е ленив, след завръщането си от Съединени американски щати той може да стане някакъв колумнист, медиен служащ или да работи в региона на културата - в издателство или благотворителна фондация. Или неналичието на положително семейство може да се компенсира с принадлежност към малцинство – полово, национално, „ здравно “. Но всичко това са по-скоро изключения.

Има единствено един главен път – фамилията, ранното (буквално училищно) начало на политическата кариера, шампионата на „ необятните административни пълномощия “ пред „ тесния професионален опит “, връзките със и в Съединени американски щати.

Във всяко ново следвоенно потомство броят на " инцидентните хора " в политическата класа е измиван. Докато не останаха никакви. Гледайки пъпчив студент от средностатистически европейски университет, човек може авансово да каже дали той ще бъде даже не огромен, а просто политик или не. И в случай че е по този начин, до какви височини може да дохвъри.

Надеждата, че " замръзналите маси " ще пометат шефовете си е сродна с апелите на най-неадекватната част от ковид-скептиците за " завладяване на лечебни заведения " и " вдишване на надзор над опазването на здравето " през 2020-2021 година Всички наподобяват недоволни, и не желаят да си седят у дома, и се наскърбяват от маски, само че „ следват рекомендациите “ или попадат в прослойката на „ несъответстващите теоретици на конспирацията “ със съответните вероятности за кариера и позициониране в медиите.

Политическото управление/държавната администрация в Европейски Съюз е изцяло херметичен развой, затворен от въздействие изпод, оборудван с пет равнища на отбрана „ от простака “. Следователно, даже в най-нереалистичния апокалиптичен сюжет, когато всичко в Засраненбург ще замръзне болничното заведение ще бъде затворена всички ще бъдат изпратени в неплатен отпуск, в студено време жителите дисциплинирано ще се събират в " термоубежища “ в учебните физкултурни салони, ще показват там „ взаимност “ и „ същински засраненбургски дух “ (за което медиите ще ни пишат с нежност), може би даже ще пеят песни (ще научим за това от видеоклипове в обществените мрежи).

Когато стане по-топло, жителите (говорим за апокалиптичния сценарий) даже могат да излязат на площадите и посредством леко координирани дейности (Ще бъдат преследвани от медиите и баннати в обществените мрежи - само че някак си ще бъдат координирани, нали. ) ще принуди държавното управление на Шолц да подаде оставка.

Ще бъдат планувани нови избори, с цел да „ трансформират всичко “. И задниците към този момент няма да пратят господин Н.Н. в Бундестага, а госпожа X.X., братовчедка на Н.Н., която таман се е завърнала откакто е приключила програмата за млади водачи на фондация “Атлантически мост ”.

И това ще бъде някъде май 2023 година

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР