Една от най-сериозните пътностроителни компании в България – Европейски пътища“

...
Една от най-сериозните пътностроителни компании в България – Европейски пътища“
Коментари Харесай

Европейски пътища ще е генерален спонсор на L`Etape България от Tour de France

Една от най-сериозните пътностроителни компании в България – " Европейски пътища “ - става общоприет спонсор на първото издание на L`Etape България от Tour de France. Страната ни ще бъде хазаин на стадий от именитото колоездачно съревнование, като част от международната верига, която се организира под егидата на Обиколката на Франция. Организатор от българска страна е Спортен клуб " Спорт за всички- София “.

Етапът в България ще се състои на 30 юли по особено определено от уредника трасе край Велинград и ще включва два маршрута – дълъг (102 км) и пай (57 км), при оптималната денивелация от 1700 метра. В надпреварата могат да вземат участие всички искащи – както дилетанти, по този начин и експерти. Очакват се и доста задгранични колоездачи. За присъединяване в надпреварата на късата отдалеченост от 57 километра ще бъдат допускани всевъзможни колела, до момента в който на 102-километровата отдалеченост ще се кара единствено с шосейни колела.

" Европейски пътища “ е компанията, построила и поддържаща огромна част от пътищата в региона, включително трасето, по което ще премине надпреварата. Маршрутът потегля от центъра на Велинград и минава през редица живописни родопски села, измежду които Абланица, Цветино, Горна Дъбева, Враненци, продължава към основния път, приближаващ от Сърница, и финишира още веднъж в центъра на Велинград.

" За нас е чест построени от нас пътища да бъдат определени като част от L`Etape България от Tour de France! Това е отлична опция да подкрепим едно от най-популярните спортни надпревари в света, което демонстрира във допустимо най-хубава светлина по какъв начин може да бъде употребен даден пътен сектор за обезпечаване освен на напредване и транспортна съгласуваност, само че и на доста позитивни страсти за хората и феновете на спорта и колоезденето. Щастливи сме, че България посредством това съревнование ще има опция да покаже на света неповторимата природа и локален нюанс на Родопите! “, споделя Маргарита Попиванова, изпълнителен шеф на " Европейски пътища “.

" За нас като уредници на толкоз огромно спортно събитие, налагащо осъществяването на редица интернационалните условия, е от изключителна значимост да можем да разчитаме на благонадежден и умел сътрудник в лицето на " Европейски пътища “. Тяхната дългогодишна експертиза в региона на построяването и рехабилитацията на пътища из цяла България ни дава увереността, че ще проведем L`Etape България от Tour de France по допустимо най-хубавото трасе “, декларира Даниел Дуков, уредник на надпреварата.

Дългият уикенд, отдаден на спортното събитие на годината, стартира на 28 юли (петък) с откриването на музея на Tour de France и регистрацията на състезателите. Съботата (29 юли) е планувана за занимания и подготовка, фамилно каране и детска конкуренция, Дългоочакваният старт на надпреварата ще се състои на 30 юли (неделя) сутринта – денят, в който ще се разбере и кой ще облече митичната жълтата фланелка на Tour de France за първи път в България.

" Tour de France е най-великото колоездачно съревнование в света. Всяка година то е буйно следвано от почитатели по целия свят, тъй че естествено даде началото и на изданието L`Étape by Tour de France ", разяснява Кристиан Прюдом, шеф на Tour de France. Към момента серията продължава да се уголемява в голям брой интернационалните местоположения, в това число Китай, Тайланд, Мексико, Бразилия и Австралия, Гърция и България. “

Регистрацията за L`Etape България от Tour de France към този момент е отворена на уеб страницата на събитието за всички искащи да преживеят именитата колоездачна конкуренция в района на Западните Родопи: https://bulgaria.letapebytourdefrance.com/registration.

" Европейски пътища “ е компания с над 20 годишна история и обичаи. Тя строи едни от най-мащабните пътно-строителни обекти в България и района, измежду които автомагистрали, пътища, градска и паркова инфраструктура, спортни уреди и зали и други. Компанията е водач и в производството на инертни материали, асфалтови смеси, бетонови произведения и доста други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР