Една от най-паметните носителки на титлата Мис България е станала

...
Една от най-паметните носителки на титлата Мис България е станала
Коментари Харесай

Бомба: Ивайла Бакалова роди тайно

Една от най-паметните носителки на купата Мис България е станала майка за повторно в безспорна загадка. Бременността на 41-годишната Ивайла Бакалова е минала в цялостна поверителност и даже не е загатвала за нея в обществената мрежа. Въпреки, че тя постоянно разгласява фотоси в Инстаграм профила си, там не се вижда да има издайническо коремче. Но от обкръжението й са безапелационни, че тя е станала майка за повторно преди броени месеци, твърди Хотнюз.



Тайното майчинство на Бакалова се случва много надалеч от рамките на родината й. Миската живее в Дубай, точно там е родила второто си дете - наследник. Наскоро тя е видяна от българи в Емирейтс мол да се разхожда с мрачно синя бебешка количка. Това удостоверило новината, която все още хубавицата не разкрива.

Запознати описват, че Бакалова е забременяла след инвитро процедури. С половинката й Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата доста желали да си имат свое дете. Ивайла има пораснала щерка на 19-години - Рая. Тя е от краткотрайния й разказ с Румен Гайтански-Вълка. От своя страна предприемача нямаше кръвен правоприемник, а доведена щерка от първия брак на екс-съпругата си Виктория.
От години Ивайла Бакалова заобикаля светския искра и това най-вероятно е повода да не разкрива огромната вест, че е станала майка. Рожбата й е към този момент на към четири месеца, само че щастливата майка по този начин и не дава звук на насладата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР