Една от най-отровните змии в света се появи изненадващо на

...
Една от най-отровните змии в света се появи изненадващо на
Коментари Харесай

Най-отровната змия на света се появи и прекъсна тенис мач!

Една от най-отровните змии в света се появи изненадващо на тенис корта по време на мач от шампионата по тенис в Бризбън, Австралия. Срещата сред Доминик Тийм и Джеймк МакКейб от квалификациите бе прекратена за към 40 минути, откакто влечугото бе видяно от хора от трибуните.

50-сантиметрова змия бе разпозната като източна кафява змия, която е определяна като втората най-отровна сухоземна змия. След като фенове алармираха на съдията за протичащото се, мачът бе спрян. На място се появи експерт, който съумя да улови змията и за благополучие до произшествия не се стигна.

" Аз съм фен на животните, изключително на екзотичните. Но разбрах, че тази змия е била в действителност рискова поради отровата си, а тя бе напълно покрай децата, които подават топките. Ситуацията бе доста рискова. Досега такова нещо не ми се бе случвало и в никакъв случай няма да го не помни ", сподели Тийм след успеха си.

Бившият първенец от Откритото състезание на Съединени американски щати Тийм мина мъчно първия кръг на квалификациите на шампионата на твърда настилка в Бризбейн. Австриецът избави три поредни мачбола при сервис на противника си Джеймс МакКейб, с цел да стигне до крайния триумф с 2:6, 7:6(4), 6:4.

Инфо: TheGuardian

Източник фотоси:: istock

Източник фотоси:: gettyimages

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР