Една от най-обичаните в България мега звезди – Ричард Клайдерман,

...
Една от най-обичаните в България мега звезди – Ричард Клайдерман,
Коментари Харесай

Клайдерман отново избра Варна, този път поводът е много специален

Една от най-обичаните в България мега звезди – Ричард Клайдерман, включи Варна и София в международен тур, който в границите на две поредни години минава през Европа, Азия и Америка и отбелязва 40 години блестяща театрална активност. В чест на юбилея именитият французин издаде и двоен диск с 40 от най-популярните си композиции.

На първи декември в Двореца на културата и спорта Принцът на сантименталното пиано ще пристигна с най-хубавото от най-хубавите си стратегии – тоталните шлагери, които допират сърцата на публиката по целия свят по неповторимо нежния метод, който е само негова запазена марка.

Ричард Клайдерман е един от актуалните музиканти, които трансформираха отношението към пианото със своя New Romantic жанр. Той се разсънва прочут преди 40 години след осъществяването на „ Балада за Аделин ” и с помощта на своя гений, усърдие и креативен хрумвания съумява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, измежду които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.

Виртуоз на белите и черни клавиши, Ричард Клайдерман умее с финес да окуражава публиката да мечтае и я води из един бленуван свят на обич и хубост, срещите с който вършат всеки човек най-малко малко по-добър.

Рицарят на сантименталното пиано неотдавна приключи доста дълго и извънредно сполучливо турне в Китай, а българските му концерти във Варна и София следват гастролите в Бразилия, Япония, Белгия и Русия. Оганизатор на концерта в София е Кантус Фирмус, а във Варна Елит Проджектс Мениджмънт. Фин, внимателен, артистичен и с искрящо възприятие за комизъм Ричард Клайдерман приготвя за всяко свое посещение в България музикален комплимент към феновете си тук. В последното му посещение публиката остана запленена от неговата интерпретация на " Хубава си, моя горо ".

Организаторите на концерта от Елит Проджектс Мениджмънт започват продажбите на билети от през днешния ден. Само до 10 април почитателите ще могат да се снабдят с early birds билети - с 10 лева по-ниски от номиналите. След това цените ще скочат на постоянните си равнища от 35 до 85 лева Билети могат да се купят от Двореца на културата и спорта и от партньорската мрежа на Eventim в цялата страна – бензиностанцииOMV, Office1Superstore, книжарници Orange и Български пощи и онлайн от: http://www.eventim.bg/bg/bileti/richard-clayderman-varna-palace-of-culture-and-sports-488698/event.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР