Една от най-обичаните спортистки на Бургас – олимпийската шампионка Стефани

...
Една от най-обичаните спортистки на Бургас – олимпийската шампионка Стефани
Коментари Харесай

Разгледайте най-модерната лаборатория в страната в компанията на олимпийската шампионка Стефани Кирякова


Една от най-обичаните спортистки на Бургас – олимпийската шампионка Стефани Кирякова, стана дипломат на здравето. Заедно с националния отбор по художествена гимнастика Стефани завоюва златен орден на игрите в Токио предходната година, постигайки исторически триумф. Днес бургазлийката има нова задача и тя е да дава образец както на младите гимнастички в залата, по този начин и на всеки от нас. Защото преди успеха значимо е здравето. Именно заради тази причина златното момиче поддържа огромната профилактична акция на лаборатория „ ЛИНА ”, която към този момент години оказва помощ на хиляди пациенти без значение от здравноосигурителния им статус.    

„ За мен като професионален състезател грижата за здравето постоянно е била преди всичко. Аз съм родом от Бургас и от дете се поверявам на „ ЛИНА ”, тя е моята лаборатория. Цялото ми семейство също се изследва тук ”, споделя Стефани. Апелът на грацията е да се грижим за себе си и да не отлагаме скрининговите проучвания, които могат да ни предпазят от разнообразни болести. И несъмнено, да се доверяваме на експерти. А това е елементарно, посещавайки „ ЛИНА ”, която на всеки два месеца предлага огромен брой с отстъпка, за които не е належащо направление от доктор или авансово записване.

Стефани посети персонално новата централна лаборатория на „ ЛИНА ”, която се намира в Central park в ж.к. „ Славейков ”. Ако още не сте ходили в нея, разгледайте я във видеото.



Базата е без аналог в България, с помощта на модерната инсталация, качествени реактиви и големия екип от опитни експерти.

„ В Бургас, а и в страната, няма друга сходна лаборатория като тази на „ ЛИНА ”. Технологиите, употребявани в нея, са от последно потомство и вършат диагностиката  доста по-точна, а това е извънредно значимо, когато чакаме резултат. Избирайки да се доверя на „ ЛИНА ”, аз избрах да слага здравето си в сигурни ръце. Направетe го и Вие. Бъдете виновни към здравето си! ”, приканва олимпийската шампионка. A oт „ ЛИНА ” пожелават на Стефани да бъде все по този начин ентусиазъм за младите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР