Eдна от най-обичаните принцеси в света все по-често радва почитателите

...
Eдна от най-обичаните принцеси в света все по-често радва почитателите
Коментари Харесай

Новата изненада на принцеса Шарлийн

Eдна от най-обичаните принцеси в света все по-често радва феновете си, освен това по всевъзможни способи. След като преди месец Шарлийн се завърна към публичния живот, в този момент наподобява се пробва да навакса пропуснатото време.
 Принцеса Шарлийн, принц Алберт и отбелязването на 11-годишнината от сватбата им
Специалният мотив на принцеса Шарлийн и принц Алберт

11 години обич

Принцесата на Монако зарадва туристи, пристигнали на посещаване в княжеството.

В началото на седмицата 44-годишната Шарлийн ненадейно се оказа сред групите туристи, пристигнали на проведен тур из двореца. Тя с наслада замени обятия и се снима с хората, след което самата тя взе присъединяване в тура.

Обиколката на двореца в действителност беше специфична, тъй като за първи път за аудитория бяха отворени залите и жилищата в двореца, където напълно неотдавна бяха открити непознати досега стенописи от XVI век.

Стенните рисунки са в стила на Ренесанса и бяха разкрити инцидентно от служащите и реставраторите, заети с рутинното разчистване и ободряване на някои от пространствата в двореца на князете на Монако.

Тронната зала, няколко жилището, както и Галерията на Херкулес в двореца са затворени от 2015 година за реституция, която завърши едвам неотдавна. Туристическите обиколки в двореца са обновени от 1 юли и ще продължат до 15 октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР