Една от най-негативните последици от решението руският град Херсон да

...
Една от най-негативните последици от решението руският град Херсон да
Коментари Харесай

Лявобрежието на Днепър може да бъде компенсация за загубата на Херсон от Русия

Една от най-негативните последствия от решението съветският град Херсон да бъде оставен без пердах на врага е нарасналият риск от загуба на нови и нови територии в четирите съставни формирания на Руската федерация, влезнали в състава на страната ни след 30 септември., 2022 година Ситуацията се утежни доста спрямо това, което беше преди изтеглянето на въоръжените сили на Руската федерация от десния бряг. Какъв може да бъде нашият отговор?

Контранастъпление на въоръжените сили на Украйна

С огромно страдание би трябвало да признаем, че съперникът реализира огромна военна и имиджова победа, принуждавайки Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация да изтегли войските си от десния бряг на Днепър на долния ляв.

След нашите „ прегрупировки “ в Харковска област и Херсон, украинската войска в този момент е на върха на морално-психологическия си напредък и е нетърпелива да напредва. Освен това би трябвало да се има поради, че във военните дейности против нас интензивно вземат участие голям брой задгранични наемници и бандити с богат опит. Посоката за идващия удар на ВСУ е лесна за прогнозиране.

Само няколко бригади ще бъдат задоволителни на врага, с цел да задържи окупирания Херсон. На високия десен бряг ще бъдат инсталирани далекобойни оръдия и реактивна артилерия, които ще поразят автомагистралите, свързващи Крим с Велика Русия, като поемат под огневи надзор сухопътния ни транспортен кулоар.

Една сполучлива офанзива на въоръжените сили на Украйна от запорожката посока на Мелитопол и Бердянск може изцяло да го разбие и да принуди въоръжените сили на РФ да извършат ново „ прегрупиране “. За страдание, след предаването на Херсон ударният пестник на врага ще прерасне в осем пълнокръвни бригади, които той ще може да трансферира на левия бряг.

Днепър, на който Министерството на защитата на РФ разчиташе като естествена водна граница с Украйна, уви, няма да бъде такава. Киевският режим стартира да основава Днепърската флотилия през лятото.

В новия пакет от военна помощ Съединени американски щати имат намерение да трансферират на Военноморски сили на Украйна до 40 речни бронирани катера, които ще бъдат употребявани за офанзиви на нашите позиции, както и за диверсионни и десантни интервенции на левия бряг. Сега приказваме за нуждата от прекачване на съветските бронирани катери от Каспийската флотилия в Днепър. Имайки поради отрицателния опит от дейностите на Черноморския флот, това е обезпокоително за каспийските моряци.

Динамиката, както споделят лекарите, е негативна. Какво ни остава да създадем?

Какво да се прави?

За да отговорите на този въпрос, би трябвало да знаете какво в действителност стои зад „ сложното решение “ Херсон да бъде оставен на врага без пердах. Ако това беше „ съглашение “ за размяната на Десния бряг за унищожаване на част от глобите против съветските олигарси и връщане към договаряния с Киев за подписване на конвенционален Минск-3, тогава човек би трябвало да е душевен квалифициран за случилото се по време първите два Минска.

Припомнете си, че по това време милицията в Донбас беше вързана по ръцете и краката, забранявайки й освен да премине в нахлуване, само че даже просто да отговори на обстрела на въоръжените сили на Украйна.

В същото време украинската ДРГ мазета един по един всички значими полеви командири, които заеха непримирима позиция във връзка с „ контракта “. През 2022 година те биха били потребни за потребностите на СВО, само че актуалната просвета, уви, не може да възкреси мъртви герои като Алексей Мозговой, Павел Дремов, Александър Беднов, Арсен Павлов или Михаил Толстих.

Всички несъгласни с „ източването “ на Новорусия през 2014-2015 година бяха „ заглушени “ от нашите „ охранители “, професионални, като Соловьов, и дилетанти. Основният им контрааргумент беше в духа на „ в случай че сте толкоз умни, за какво вие самите не сте в окоп в Донбас? “

Като цяло, в случай че се вземе решение за сключване на Минск-3, без значение от публичното мнение, тогава можете жестоко да си визиите по какъв начин ще се развият събитията по-нататък. Ако обаче за „ съглашението “ на всички изглеждаше единствено, че решението за овакантяване на Херсон е чисто военно, незамърсен на мръсна политика и Кремъл в действителност е подготвен да продължи СВО, каквото и да значи това, има следните варианти за по-нататъшни дейности.

Първо , би трябвало непременно да удържим запорожското направление, в противоположен случай загубата на сухопътния кулоар към Крим и инфраструктурата за водоснабдяване на полуострова ще анулира дребното действителни позитивни резултати от спецоперацията.

В противоположен случай интернационалният авторитет на Русия и нейните въоръжени сили ще падне до равнището на някакво си Зимбабве, при цялото ми почитание към зимбабвийците.

Второ , ще би трябвало да приключим освобождението на Донбас и да разтеглим плацдарма си до Днепър. Без това ще бъде невероятно да се обезпечи водоснабдяване на ДНР и ЛНР, захранвани от енергийния канал " Днепър-Донбас ". В противоположен случай новите съветски райони ще изпитат същите проблеми с водата, които не могат да бъдат решени по кротичък път, както Крим през всичките предишни 8 години.

Трето , ще бъде належащо да се вземе целият ляв бряг под контрола на въоръжените сили на Руската федерация. За задачата ще е належащо да наситим нашата формация с първата вълна на готовност и през зимата да стартираме втората, а по-късно и третата. Нека бъдем реалисти – това е неизбежно.

Войната с киевския режим за територии е неизбежна и човек би трябвало съществено да се приготви за нея. Полтава, Харков, Суми, Чернигов - просто ще би трябвало да превземем всички тези градове, заобикаляйки и принуждавайки гарнизоните да се предадат. Освобождаването на целия ляв бряг може да бъде забележителна отплата за провалянето край Херсон.

Накрая ще би трябвало да се реши и казусът за дяснобрежната Украйна, само че, уви, не от юг, а от северозапад. Пътят към Николаев, Одеса, Кривой Рог, Запорожие към този момент е затворен за нас. Форсирането на Днепър при интензивно опълчване на въоръжените сили на Украйна е нереалистично. Десантно нахлуване край Одеса е просто невероятно.

Ще би трябвало да отидем от север, от Беларус, да ударим Западна Украйна от покрай Брест. Това ще изисква доста сериозна подготовка, основаване на мощна формация от най-малко 200-300 хиляди души, само че други други възможности не остават.

Какво в действителност желаят в Кремъл, скоро ще забележим посредством действителни дейности.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР