Една от най-любимите телевизионни двойки у нас, Венелин Петков и

...
Една от най-любимите телевизионни двойки у нас, Венелин Петков и
Коментари Харесай

Ето го порасналото бебче на Венелин Петков и Николета Маданска – вижте 1-месечния Йоан (Снимки):

Една от най-любимите телевизионни двойки у нас, Венелин Петков и Николета Маданска, се радват на най-хубавите мигове от живота на всяко семейство. И въпреки уволнението на Петков от бТВ да помрачи всекидневието им, това бе мимолетно, защото дните на някогашния началник на медията и спортната журналистка са цялостни с детски смях и усмивки. Венелин се е отдал изцяло на бащинството и се радва на всеки момент с невръстния си наследник Йоан.

На 22 февруари, понеделник, Петков-младши навърши 3 месеца, а събитието бе маркирано подобаващото в къщата на Венелин и половинката му – спортната журналистка Николета Маданска, предават от ПИК.

 Венелин Петков и Николета

За месечинката на дребния Йоан най-вероятно родителите му са посрещнали посетители в дома си, защото Маданска, която по принцип не е от най-суетните дами, часове преди празненството се разкраси във фризьорския салон, в който се грижат за косата й. Измежду промяната на пелените на бебето и отговорностите си на стопанка, чевръстата щерка на Свобода Маданска и треньора Мишо Мадански откри време да забърка и морковена торта на синчето си.

 Николета Маданска наследник

Таткото Венелин Петков не показа страстите си към празника на детето си, защото, както ПИК към този момент писа, реши да изтрие профила си в Инстаграм.

 Николета Маданска Йоан

Както е известно, от края на декември предходната година журналистът не е началник в Би Ти Ви. Жена му обаче към момента се води кадър на малкия екран и за момента фамилията се устоя с нейната заплата. Дори и да желае, новото чешко управление не може да освободи дамата на някогашния шеф, защото тя е по майчинство.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР