Една от най-известните журналистки в роден ефир безспорно е Биляна

...
Една от най-известните журналистки в роден ефир безспорно е Биляна
Коментари Харесай

Зрители срещу Биляна Гавазова в Черешката на тортата: Гнусно! Даже не различава чесън от лук!

Една от най-известните журналистки в роден ефир несъмнено е Биляна Гавазова. Нейното присъединяване в " Черешката на тортата “ я сподели в напълно нова светлина, по този начин както феновете не са я виждали до момента.

Те с интерес наблюдаваха нейното показване като стопанка и макар, че в общи линии се оправи с вечерята имаше много забележки във връзка с приготвянето на храната. Най-неприятно усещане направи пробването на храната с една и съща лъжица.

Всеки у дома може би по този начин пробва храната, само че пред камера и като знаеш, че доста хора те гледат - не е възможно. Дори един от гостите показа, че е доста гнуслив и не би ял храна приготвена от всеки. Лек гаф позволи и с това, че назова свекърва си " леко цялостна “, което за една дама си е смъртна засегнатост.

Когато сготвям постоянно пробвам, с цел да знам какво предлагам на хората, сподели като съвет свекървата на Гавазова.

И след това проблем с килограмите, отвърна снахата и бе погледната доста неприятно.

От зоркия взор на феновете нищо не убягва и те споделиха всичко, което направи неприятно усещане при представянето й.

За един елементарен крем искаше помощ от свекърва си…. Да не приказваме,че не разграничава чесън от лук и сме дотук….! Такъв човек в НИКАКЪВ случай не заслужава 40 точки.

Да е жива и здрава свекървата,тази въобще не готви …

Когато пробвате нещо – не опитвайте повторно със същата лъжичка. Ако сте привикнала да го вършиме в домашна конюнктура – никога не го правете пред камерите. Малко гнусничко е!

Гювече без гъбки без подправки

Върху месо,къде го измисли това яйце

Не може да готви

Не ми хареса. Някак доста изкуствено. Много си проличава, че не готви. И " българската кухня “ …..един човек, който готви всеки ден….все българска кухня готви ….аман към този момент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР