Една от най-известните дами у нас, милионерската съпруга Светлана Гущерова

...
Една от най-известните дами у нас, милионерската съпруга Светлана Гущерова
Коментари Харесай

Само Християн я е виждал така: Ето как изглежда Светлана Гущерова, когато свали целия грим (СНИМКА)

Една от най-известните дами у нас, милионерската брачна половинка Светлана Гущерова, сега е отдадена на грижите за четвъртото си детенце, което се роди доскоро повече от месец. Трябва да й признаем, че от скандалното минало на плеймейтка сега няма и диря, а госпожа Гущерова е образец за отдаденост на дом, семейство и брачен партньор.

Естествено, дама от нейния сан няма по какъв начин да е равнодушна към това по какъв начин наподобява, а, както знаем, Светлана е обожател на разкрасителните  процедури от всевъзможен темперамент.

След като по време на бременността си се въздържаше от каквито и да е инжекции и интервенции в салоните, в този момент тя с неспокойствие още веднъж се е посветила на своето най-любимо занимание – хубостта.

Бизнес-дамата е постоянен клиент на една от най-известните дерматоложки, доктор Петрана Каляшева, която е и персонална другарка на милионерското семейство. Лекарката е тази, която най-често поставя грижи за лицето на Гущерова, вижда се и от нейното стори в Инстаграм.

 Гущерова без грим

Клиентки, засекли Гущерова разясняват в група за майки, че Светлана си тръгнала от кабинета на Каляшева „ като нова “ след намеса с артикул, който лифтира кожата на лицето. В обществената мрежа Светлана се пусна напълно натурална, без капка грим и сподели, че не страда от ВИП-синдрома да филтрира всяка своя фотоси или стори в Инстаграм.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР