Една от най-хубавите части на приятелството е да можеш да

...
Една от най-хубавите части на приятелството е да можеш да
Коментари Харесай

Зодиите, които имат тайни връзки, без приятелите им да знаят

Една от най-хубавите елементи на другарството е да можеш да разголиш душата си пред някой различен. Всъщност, колкото по-голяма е групата, толкоз повече хората се усещат като семейство. Да, роднините също ще ви поддържат, само че по разбираеми аргументи, има неща, които не можем да споделим в тях. Независимо дали са в колежа, на работното ви място или даже в квартала ви, приятелите особено място в сърцето ви. Може би тъкмо това е повода жилото на измяната да се усети най-силно, когато разберете, че някои от тях имат секрети връзки. А още по-голям потрес е двама от вашата група другари да са се срещали от самото начало, без да сте подозирали за това.

От Везни до Рак, разгледайте зодиите, които имат секрети връзки, за които техните другари не знаят.

Лъв

Ако вашият другар е Лъв, тогава не е изненада, че е избрал да бъде загадъчен. Една от вероятните аргументи, заради които той няма да разкрие връзката си, е, че тя е от скоро. По рази причина този човек може да не е сигурен какъв брой дълго в действителност може да продължи. Лъвът е скандално прочут с краткотрайните си и чести романи. Много пъти тези хора даже не го вършат съзнателно. Въпреки най-хубавите си опити, те постоянно не съумяват да изградят дългогодишен съюз с индивида до тях. Така че, до момента в който не са сигурни, евентуално ще го пазят в загадка. Просто те се опасяват да приказват авансово, тъй като са на правилото, че щастието обича тишината.

Рак

Всички сме привикнали да чуваме, че Скорпионите са най-мистериозният и мистериозен представител на зодиака. Но има един различен знак, който в действителност процъфтява в секрети връзки, и това е Ракът. Тези хора обичат да имат скришен романс, който включва предаване на написани на ръка любовни бележки. Също очаквайте от тях секрети погледи към своите любовници измежду навалица от техни общи другари. Тайната природа на тяхната романтика може да вдигне адреналина им. Но също по този начин е евентуално околните им другари да се усещат излъгани от обвивката на мистерията към техния обичан. Затова, колкото и да обичат мистерията, в даден миг Раците би трябвало да си признаят, че имат човек до тях. Все отново това е нещо, което не може дълго да се крие.

Овен

Овенът въпреки това е прочут с това, че носи сърцето си в ръкава. Или другояче казано, това е зодиакален знак, който извънредно елементарно се влюбва. И въпреки всичко, когато става въпрос за сътрудник, по който те си падат, Овните слагат избрани граници. Те обичат да поддържат най-големия професионализъм и съблюдават нравственос в офиса. Това може да е повода, заради която те избират да мълчат за връзката си. Може да умират от предпочитание да опишат детайлностите от любовния си живот на собствен приближен сътрудник, само че няма да го създадат. Те знаят, че слуховете бързо се разнасят и не желаят да рискуват нещо да заплаши работата им. Все отново, има компании, в които тези неща са неразрешени. Овните са наясно, че на сърцето не може да се заповядва. Затова са подготвени да се отдадат на този романс, само че също по този начин избират да имат секрети връзки, вместо да се разкрият.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР