Една от най-харесваните и популярни в YouTube родни влогърки сподели

...
Една от най-харесваните и популярни в YouTube родни влогърки сподели
Коментари Харесай

"Ти беше нашата малка мечта, нашето чудо": Трагедия сполетя най-добрата приятелка на Антоанет Пепе

Една от най-харесваните и известни в YouTube родни влогърки показа ужасяваща вест. Ели, от канала Makeup but how, разкри в Instagram, че е направила импровизиран аборт.

Преди седмица (7 януари) Ели получила кървене и болки ниско в корема. Тя и нейната половинка Майкъл, с който живеят в Копенхаген, Дания, незабавно отишли в незабавното. Ели споделя, че лекарите са създали всичко допустимо, с цел да запазят нейното здраве и да спасят бебето, само че след известно време престой в болничното заведение, се наложило да роди преждевремнно.

Виж още: Луксът успокоява и Десита! Певицата се похвали с кола за стотици хиляди

" Лекарката сподели, че вижда мехур с околоплодна течност, излизаща от шийката на матката ми. Дойде и втори доктор за мнение. Вторият доктор удостовери и сподели, че имам слаба матка, която се е отворила прекомерно рано. Трябваше да остана за наблюдаване ".

Лечението изглеждало, че дава резултати първите дни, само че за жалост водите на Ели изтекли и било ясно, че няма по какъв начин да се избави бременността. Ели ражда в 18-та седмица от бременността с анестезия, тъй като не е имала повече сили. След раждането се наложила още една операция, с цел да бъде отстранена плацентата.

Виж още: Сбъдната фантазия за Фифо: 15 лева за супер съвременна подготовка със звездата на „ Игри на волята “ 

" Благодаря ти, че ни подари с необикновено благополучие за четири месеца. Благодаря ти, че се бори толкоз доста, с цел да бъдеш с нас. Ти беше нашата фантазия и знамение. Съжалявам, че не можах да ти дам по-добър дом и да направя освен това, с цел да те спася. Никога не сме се чувствали толкоз безпомощни и с разрушено сърце момента, в който ни беше казано, че няма какво повече да се направи ", написа Ели и продължава:

" Чувствахме се като че ли живеем в наш личен дребен свят на слънце и наслада, и внезапно всичко беше изтръгнато. Все още не мога да допускам, че това е същинският живот, а не призрачен сън. Не бях подготвена за това, в никакъв случай не съм го очаквала, в никакъв случай не съм била толкоз уплашена ", споделя Ели в покъртителен пост.

Виж още:  " Майка ми страдаше от меланхолия, имах обтегнати връзки с нея! ": Кая Скоделарио за детството си 

" Сега цялото тяло ме боли, освен от физическата болежка от раждането и интервенцията, само че и душата ми се усеща смазана, с разрушено сърце съм. Голяма част от мен липсва и не знам по какъв начин да пребивавам още веднъж. Човекът, който бях преди седмица, се усеща толкоз друг и отдалечен. Надявам се още веднъж да бъда този ухилен, благополучен и изпълнен с вяра човек. Надявам се да си върна вярата ", приключва Ели, която е у дома и се възвръща.

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР