Една от най-големите звезди на ММА Израел Адесаня е бил

...
Една от най-големите звезди на ММА Израел Адесаня е бил
Коментари Харесай

Арестуваха шампион от ММА на летище

Една от най-големите звезди на ММА Израел Адесаня е бил задържан на летище Джон Еф Кенеди в Ню Йорк за владеене на нелегално оръжие. Адесаня загуби борбата с Алекс Перейра на UFC 281 оня ден и изгуби купата си в междинна категория.

Причината за задържането е нелегално владеене на оръжие. Адесаня опитал да мине през защитата на летището с железен бокс. Арестът е осъществен от летищната полиция наоколо до зоната за инспекция с детектори за метал.

Боксовете са противозаконни оръжия в щата Ню Йорк и притежанието им се смята за закононарушение. Те не могат да се носят, камо ли в ръчния багаж за борда на аероплан.

„ Фен даде на Израел подарък, който той постави в багажа си. Когато беше арестуван на летището, Израел бързо се освободи от предмета и сътрудничи на управляващите. Веднага ги послуша, въпросът беше преустановен и той се прибра у дома “, съобщи мениджъра на боеца Тим Симпсън пред TMZ Sports=

Въпреки че Адесаня не е жител на Съединени американски щати, той към момента може да бъде изправен пред обвинявания. И в случай че бъде приет за отговорен, той може да получи до една година затвор плюс санкции. Очаква се Адесаня да се размине с санкция или условна присъда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР