Една от най-големите звездата на Пайнер Емануела подкрепи колегите си

...
Една от най-големите звездата на Пайнер Емануела подкрепи колегите си
Коментари Харесай

Емануела разкри подкрепя ли още Слави след кандидатурата на Саня

Една от най-големите звездата на " Пайнер " Емануела поддържа сътрудниците си от музикалния отрасъл, които реагираха остро против номинацията на Саня Армутлиева за Министър на културата.

Изпълнителката съобщи пред кореспондент на БЛИЦ за какво не поддържа Саня, какво чака от Слави и неговото държавно управление, подготвена ли е за нова затваряне на нощните клубове и с коя ваксина счита да се имунизира.

" Саня не я познавам, само че цялата музикална колегия недоволства против нея. Това би трябвало да ни приказва, че очевидно има някакъв проблем и не е добре тя да застава на подобен пост. Лично мнение за нея нямам ", гласи сбитият коментар на Емануела за номинацията на Армутлиева.

Не по този начин стои въпросът за Слави Трифонов, на който напълно фолк звездата продължава да симпатизира.

" Слави е топ, одобрявам си го! Очаквам от него да разкара остарялото статукво, да махне всички хора, които са на основни позиции. Нека има нови правила, да се промени Конституцията, да се понижат заплатите и броят на депутатите ", съобщи тя.

Емануела обаче недоволства против всички, които настояват, че зад него стават единствено хора от малцинствата и чалга културата. " Чалгата е турска дума и значи музика. А щом някой прави музика, няма по какъв начин да бъде неприятен. Относно хората, които категоризират чалгата с неприятни прилагателни, тъкмо те след среднощ щракат с пръсти. Тези хора са разчитали на нас през годините, с цел да им събираме гласоподаватели. Запознаха да употребяват чалгата като нарицателно на нещо неприятно. Ние живеем в една страна, в която има българи, роми, турци и не би трябвало да се категоризира кой за коя партия гласоподава ", споделя още тя.

На въпроса дали влага персонално отношение към политическите настройки на Трифонов, защото през годините Емануела е била част от екипа на Слави и е взела участие в негово турне, певицата отвърна по този начин: " Не съм предубедена. Аз одобрявам и служебното държавно управление и съм съгласна то да си остане. Не мога да преценява кой ми е по-любим - Румен Радев или Слави Трифонов. Не знам дали гледат в една политическа посока, само че несъмнено има някои неща, които ми харесват и в двамата ", декларира твърдо певицата.

" Упорито се приказва, че от есента ще ни затворят отново. Ако има такова затваряне, то ще бъде политическо, а не за предотвратяване на хората. Видя се, че от затварянето изгода няма. Нека да се имунизират всички, които желаят. Не знам за какво е тази агитация, че няма да издържи здравната система. Ами направете по този начин, че да издържи! Все още не съм се ваксинирала, само че замислям през септември това да се случи. Била съм в контакт с корона заболели и не съм се заразила, само че за богатството на обществото ще се имунизирам. Лично аз избирам Спутник V, не желая РНК ваксина, само че всеки има право на мнение. Хубаво е да се имунизираме, с цел да нямаме драми. Но има хора, които са срещу и не би трябвало да ги принуждаваме. Нека това е персонален избор ", добавя Емануела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР