Една от най-големите загадки, свързани с евентуалното присъствие на извънземни

...
Една от най-големите загадки, свързани с евентуалното присъствие на извънземни
Коментари Харесай

Полковник Били Фей Уудуард от американските ВВС разказва за Зона 51

Една от най-големите загадки, свързани с възможното наличие на извънземни на Земята, е по този начин наречената Зона 51 (Area 51) в Невада.Четете по-долу показанията на полковник Били Фей Уудуард от американските Военновъздушни сили (HiddenTruth.site). “Работих в Зона 51 в Невада от 28 януари 1971 година до 1982 година През тези години посетих шест пъти кухата сърцевина на Земята, която е на 800 благи под повърхността й. При идването в Зона 51 бях осведомен за съществуването на тунели под базата.Скоро по-късно, срещнах няколко извънземни оператора на подземни совалки, които бяха високи от 4 до 4,5 метра. Тунелите, които прекосяват вътрешността на Земята, са били издигнати от цивилизация, съществувала тук доста, доста от дълго време.

 Area 51 - Полковник Били Фей Уудуард от американските Военновъздушни сили споделя за Зона 51
Веднага след постъпването ми на работа в Зона 51, се срещнах с работата на оборудванията. Казаха ми, че първите 15 равнища подземен са били направени от хора, а равнищата от 16 до 27 са прокопани доста по-рано. Никой от земните хора не е взел участие в тяхното създаване. Ние единствено оказваме помощ в обслужването им.Моят татко служеше в базата в Розуел. Заради това помоли да бъда назначен дружно с него в Пентагона. Там ми споделиха, че “имаме нов гарнизон, който е в Зона 51, Невада ”. Обикновено го назоваха S-4.
Когато постъпих в Пентагона, бях лейтенант. След това ме покачиха в старши лейтенант и най-изненадващо, единствено три седмици по-късно, ме направиха …. полковник. Казаха ми, че “трябва да имате най-малко чин полковник, с цел да ви изпратим в секретната Зона 51 ”.В обекта има най-малко 150 000 души личен състав, от които 85 на 100 са военни, а 15 на 100 цивилни. След идването ми ме закараха в подземните уреди и през идващите 11 години и половина не видях дневна светлина.Стените на тунелите са извънредно гладки. Все едно, че са прокарали стъклена епруветка в топка глина. Толкова гладки са стените. Стените на залите са покрити с нещо като мрамор, само че в действителност това са железни непробиваеми вещества. Повърхността им не може да бъде пробита дори с диамантена сонда или лазер.

 Area 51 1 - Полковник Били Фей Уудуард от американските Военновъздушни сили споделя за Зона 51
Тунелите са задоволително необятни, с цел да могат в тях да се разминат две совалки по 5 метра. Тръгвайки от Зона 51, едни совалки се насочват към Тихия Океан (на 350 благи западно от Монтерей, където под водата има пирамида), а други – към базата под планината Шайен.Четете още: Прословутите и съдбовни лекции на Фил Шнайдер Дължината на огромните совалки е към 400 метра. Живеещите подземен ги употребяват за транспортиране на огромен брой същества, хора и каквото и да било, за доста малко време. Малките совалки са дълги към 20 метра. С тях нормално се движех и аз.Скоростта на совалките е по-голяма от скоростта на звука. Те стигат от Зона 51 до вътрешността на земята за по-малко от 10 минути – 5-6 минути и към този момент сме там.Материалите, от които са направени совалките са от същата субстанция, от която беше обвивката на откритите извънземни кораби в региона на Розуел. Совалките се движат посредством електромагнитна мощ, употребявайки магнитни полета.Операторите на совалките, както загатнах, са високи по 4 – 4,5 метра и на външен тип наподобяват като хора, само че са доста по-развити и споделят посредством телепатия. Тяхното мнение за човечеството е изпълнено с паника, защото схващат в какъв брой неправилна тенденция се развиваме.Във вътрешната земя има седем цивилизации, ръководени съгласно правилата на хармонията. Техните познания в региона на медицината са феноменални. Според моя лидер Зора, който беше на възраст най-малко 150 000 години, доста от хората са с генезис от “вътрешната земя ”.Има седем нива на разделяне, като съществата и оборудването биват допускани съгласно тяхното равнище. Входовете към равнището работят като портали за влизане или излизане към кухата сърцевина на Земята.Има повече от един Бермудски триъгълник до Флорида. Единият е до езерото Ери (Erie), другия до крайбрежията на Мексико и Япония. Те са наричани “тихи зони ”. Тези порти дават опция на съществата от вътрешността да излизат и влизат назад в Земята. Според тях, всички планети са кухи.За да се дефинира къде се намира входа към “вътрешната земя ” се нуждаете единствено от компас. Той се върти по този начин, като че стоите на Северния полюс, точно над входа на тунелите към “вътрешната земя ”. ”Други планове, провеждани в Зона 51 са: ELMINT Електро-магнитен разсъдък, Code Empire, Code Eva, Program HIS (Система за хибриден интелект), BW/CW, IRIS (Infrared Intruder System), BI-PASS, REP-TILES.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР