Една от най-големите комуникационни платформи в света, Viber, увеличи капацитета

...
Една от най-големите комуникационни платформи в света, Viber, увеличи капацитета
Коментари Харесай

Viber отчете удвояване на изпратените съобщения по време на социалната изолация

Една от най-големите информационни платформи в света, Viber, усили потенциала на главните си функционалности и провежда редица акции, отдадени на свързаността сред хората и запазването на положителна настройка по време на COVID-19. Резултатът е забележителен растеж в потреблението на световно равнище.

През последните няколко седмици се отбелязва растеж на потребителските интервенции в цялата платформа. Броят на изпратените известия в група е повишен със 134%, а признатите групови позвънявания приблизително на консуматор са 370% повече за последните две седмици. Средният брой интеракции с Viber Общности е повишен със 78% с акции като тази на WashPost, която дава настояща и достоверна информация по време на обществена изолираност, оповестяват от компанията.

От началото на ковид, броят нови дейни консуматори във Viber на ден се е нараснал с 15% през март. Регистрираните нови консуматори дневно в приложението са с 25% повече.

Разговорите са по-дълги - продължителността на едно позвъняване е повишена с до 35% и със 75% са се нараснали изпратените видеа.

" През този провокационен интервал би трябвало да се приспособяваме и да реагираме по-бързо, с цел да помогнем на фамилии, другари, възпитаници и учители, сътрудници и компании, да останат свързани един с различен. Нашите консуматори разчитат на нас, ние ще продължим да подобряваме преживяването им в приложението, като резервираме връзката сред хората сигурна и безвъзмездна. ", показа Джамел Агауа, световен изпълнителен шеф на Rakuten Viber.

В приложението се регистрират няколко промени, измежду които:
От 5 на 20 души по едно и също време нараства оптималният брой участници в аудио диалози във Viber. За да подчертае значимостта на здравните ограничения, Viber изпрати известие с указания за сигурност от СЗО до милиони консуматори на 22 езика; За да помогне на потребителите да разделят обстоятелствата от недостоверната информация, Viber показа формален чат бот на СЗО и работи интензивно с Unicef U-Reports, с цел да дава тествана информация за ковид в действително време на десетки езици. За да разпространява формалната информация за COVID-19, Viber дружно с локални здравни институции, сътвори специфични Общности в 12 страни, от които потребителите да получават достоверна информация за пандемията и ограниченията за превенция; Viber пусна нова стикер акция " Остани у дома ", с която предизвиква позитивната настройка през интервала на обществено разграничаване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР