Eдна от най-големите и успешни социални мрежи в света Instagram

...
Eдна от най-големите и успешни социални мрежи в света Instagram
Коментари Харесай

Топ 10 на най-следваните жени в Instagram

Eдна от най-големите и сполучливи обществени мрежи в света Instagram e с повече от 1 милиард дейни месечни консуматори. Платформата е извънредно известна измежду звездите и авторитетните персони, чиито изявления доближават до милиони хора. 

Неслучайно най-популярните профили са на звезди, измежду които  Селена Гомес, Ариана Гранде, Бионсе, Тейлър Суифт и други. Ето и кои са 10-те най-следвани дами в Instagram!

Най-много почитатели сега има Селена Гомес. Преди месец тя стана " кралицата на Instagram " с 406 милиона почитатели, с които е на върха. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Доскорошната номер едно беше бе реалити звездата Кайли Дженър, която е и една от най-успешните бизнес дами в козметичния отрасъл. Със положение от над един милиард $ и 384 милиона почитатели тя се подрежда на второ място. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

С близо 20 милиона по-малко на трето място се подрежда изпълнителката Ариана Гранде. Със сумата от 363 милиона тя се радва на забележителен триумф както в музиката, по този начин и в козметичния отрасъл и е измежду любимките на потребителите в обществените мрежи. 

Веднага след тях се подреждат звезди като Ким Кардашиян (350 милиона), Бионсе (302 милиона), сестрите Клоуи Кардашиян (300 милиона) и Кендал Дженър (282 милиона). След тях са изпълнителките Тейлър Суифт (252 милиона) и Дженифър Лопез (239 милиона). Звездната десятка се затваря с Кортни Кардашиян с 216 милиона.
 Имаме си нова Instagram кралица
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР