Една от най-добрите, а и в същото време сексапилни, баскетболистки

...
Една от най-добрите, а и в същото време сексапилни, баскетболистки
Коментари Харесай

Една от най-добрите баскетболистки в света показа съблазнителните си форми

Една от най-хубавите, а и в това време сексапилни, баскетболистки в света – Елизабет Кембидж не жъне триумфи единствено на паркета. 29-годишната Лиз е висока два метра и три сантиметра и с изключение на баскетбола към този момент превзема света на модата, позирайки за известни марки, като „ Adidas Basketball “, „ Via Drop “ и „ Bonds “.

По време на една от последните фотосесии хубавицата театралничи по транспарантно долни дрехи от марката „ Savage x Fenty “ на Rihanna.

Спортистката не остави съвсем нищо на въображението, показвайки съблазнителните си форми и татуировки пред обектива. По всичко проличава, че баскетболистката не се смущава да демонстрира голото си тяло. Въпреки това, с цел да не бъдат отстранени фотосите от обществената мрежа „ Instagram “, тя замаза най-пикантните места.

Бащата на Лиз Кембидж е нигериец, а майка ѝ е австралийка. Атлетката прекарва детството си в Мелбърн, а като тийнейджърка се мести в Съединени американски щати, с цел да играе професионално баскетбол и в този момент се счита за една от най-хубавите баскетболистки в страната.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР