Една от най-дискретните двойки в Холивуд – Кейти Холмс и

...
Една от най-дискретните двойки в Холивуд – Кейти Холмс и
Коментари Харесай

Кейти Холмс и Джейми Фокс официално заедно

Една от най-дискретните двойки в Холивуд – Кейти Холмс и Джейми Фокс, получи зелена светлина за публично удостоверение на романтичтине си връзки, написа "Монитор ".


Двамата разрешиха да бъдат снимани от папараци край плажна вила в Малибу, където се отдадоха на заслужена отмора. Пословичната мистериозност на 38-годишната хубавица и носителя на „ Оскар “ бе предизвикана от съглашение за поверителност, подписано при развода на актрисата с Том Круз. Тя получи 50 милиона $ против обета да мълчи за връзките си в продължение на 5 години, а срокът изтече в края на юли.

Наскоро стана ясно, че звездата от сериала „ Кръгът на Доусън “ и новият й обичан са вложили към 6 милиона $ в разнообразни тактики, целящи да опазят персоналното си пространство от папараците. В перото от бюджета им влизали дегизировки за двойници, а когато някой успеел да ги снима дружно юристът им със заплата от 100 000 $ годишно уреждал никой да не разгласява фрагмента.

Слуховете за връзката им датират от 2013 година Тогава Джейми и Кейти бяха снимани да танцуват в рискова непосредственост на благотворителен бал в Хемптънс. Миналия март Фокс тушира спекулациите с изказванието, че с Холмс са „ единствено приятели”, само че през лятото Клаудия Джордан, близка другарка на артиста, удостовери в народен ефир романса им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР