Една от най-често срещаните сексуални фантазии е да мислите за

...
Една от най-често срещаните сексуални фантазии е да мислите за
Коментари Харесай

За кои звезди фантазират мъжете и жените по време на секс?


Една от най-често срещаните полови мечти е да мислите за някой различен, до момента в който вършиме обич с колегата си. Утвърдено е мнението, че при двойките това се случва поради половата рутина.

Повече от половината мъже и дами фантазират, че вършат секс с някой различен, до момента в който в действителност вършат секс с колегата си, откриха откриватели. Цели 62% от дамите и 56% от мъжете споделят, че си фантазират, че са в леглото с някой различен, оповестява „ Сън “.

Сайтът за запознанства saucydates.com попита 8371 членове какво в действителност мислят, когато вършат секс. Така дамите признават, че си фантазират за кино звезди като Даниел Крейг, Брад Пит и Брадли Купър. Мъжете също изброяват актриси във фантазиите си - от Риана и Кейти Пери до Лейди Гага, Рита Ора, Дженифър Анистън.

И мъжете, и дамите признават, че не могат да изключат опцията да си показват, че го вършат с най-хубавите си другари, сътрудници, порно звезди, сътрудници на приятелите си, някогашни сътрудници или някой, с който са имали връзка за една нощ. Фантазиите на дамите са по-еротични и 50 % от интервюираните споделят, че си фантазират, че са на плажа или в хотелска стая с някой различен, до момента в който вършат секс с колегата си.

Само 35 % от мъжете споделят същото. „ Всъщност всичко е много обикновено, само че да се надяваме, че никой не споделя името на известната персона, която си показва, тъй като това може да бъде малко неловко “, майтапи се създателят на проучването Дейвид Манс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР