Една от най-чаровните лекарки в Пловдив – д-р Ваня Александрова,

...
Една от най-чаровните лекарки в Пловдив – д-р Ваня Александрова,
Коментари Харесай

Най-красивата пловдивска лекарка грабна 20 бона от Стани бо...

Една от най-чаровните лекарки в Пловдив – доктор Ваня Александрова, завоюва 20 бона от предаването „ Стани богат “.  Ендокриноложката в „ Медлайн Хоспитал “, която се подреди измежду 10-те най-красиви омъжени дами в света през 2009 година и стана „ Мисис Глоуб просветеност “, потвърди, че съвършената визия е още по-привлекателна, когато е подплатена с разсъдък.



Още при започване на шоуто Ваня сподели ексцентричен метод, като зае мястото на водещия „ по табиет “. Билалов пък призна, че се усеща като на обзор. „ Радвам се, че пловдивската медицина седна на този стол “, сподели той.



Лекарката, приключила езиковата гимназия в Монтана, накара целия докторски хайлайф у нас да й стиска палци. Тя разгласи, че се явява в предаването поради щерка си, която е в седми клас и й следва кандидатстване. „ В този интервал децата доста се опасяват да не се изложат. Дойдох да им покажа по какъв начин да се изложат качествено “, пошегува се Ваня. Тя е уверена, че страхът да не си идеален работи като спирачка освен на дребните, само че и на огромните.



Решена да стигне до 100-те хиляди лв., Александрова отпадна на три крачки от финала. Докторката се отхвърли от въпроса за 30 бона „ Кой президент е изобразен на банкнотата от 100 000 $ от 1934 година, употребена единствено за междубанкови преводи? “. Тя не съумя да познае, че това е Удроу Уилсън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР