Една от любимите ми истории, която разказвам на всички, е

...
Една от любимите ми истории, която разказвам на всички, е
Коментари Харесай

Навални: В Архангелск Путин обяснява как ще покорим Арктика, а хората в града носят вода в кофи

Една от обичаните ми истории, която описвам на всички, е за град Архангелск. Край него има и космодрум. В град  Архангелск Путин организира заседание за развиването на Арктика. Великият Путин, великото развиване на Арктика. Пристигаш в Архангелск - локалните хора ще потвърдят това, което споделям - и на улицата " Проспект Советских Космонавтов " хората носят вода в кофи. Говорим за град, който е един от административните центрове в Руската федерация, написа offnews.bg.

Това разяснява опозиционния политик Алексей Навални в изявление за радио " Ехото на Москва ".

Путин организира своето заседание, където споделя по какъв начин ще похарчим доста пари за развиването на Арктика, а в Архангелск е страшна нечистотия. Съвещанието се организира в локалния университет. Сложили са голяма дървена настилка, с цел да скрият чудовищната нечистотия. Путин се изказваше, локалните се радваха, все едно мръсотията е скрита. А като си потегли Путин, махнаха дървената настилка. Така е и по този начин ще бъде. Ще хвърляме пари за всевъзможни нелепости и в това време ще носим вода в кофи, разяснява Алексей Навални.

Миналата година в персоналния си twiiter акаунт той разгласява и фотоси от центъра на Архангелск, които потвърждават думите му:
 


Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР