Една от любимите храни на хората по цял свят са

...
Една от любимите храни на хората по цял свят са
Коментари Харесай

Рецепта на деня: ХРУПКАВИ и неустоимо ВКУСНИ пилешки крилца

Една от обичаните храни на хората по целия свят са пилешките крилца. Те постоянно биват желани хрупкави и необикновено вкусни. Макар похапването да изисква 10 – те пръста на ръцете, удоволствието, което човек изпитва, до момента в който унищожава порцията си, е несравнимо.
Пилешките крилца не са чак толкоз лесни за подготвяне, без значение, че по-голямата част от себеуважаващите се домакини настояват тъкмо противоположното.
Важно е да познавате добре капризите на това месо и да знаете по какъв начин тъкмо да го овкусите, тъй че крайният резултат да бъде свръхестествен.
Ние подбрахме за вас една неповторима рецепта, която ще ви подсигурява най-хрупкавите и неустоимо вкусни крилца, сервирани на трапезата.
Ето я и нея:
• 2 кг крилца
• 100 гр. брашно
• 2 с.л. червен пипер
• 1 с.л. сол
• 1 с.л. чесън на прахуляк
• Черен пипер на усет
• 6 с.л. краве масло
 Печени пилешки крилца, на които няма да устоите Печени пилешки крилца, на които няма да устоите
Мнозина обожават пилешките крилца, които се вършат в заведения за бързо хранене. Но домашно приготвени, те са доста по-вкусни и по-пита...
Това са всички съставки, които ще допринесат за чудовищно вкусните крилца.
Стъпки в приготвянето:
Почистете крилцата, като отрежете краищата. Разрежете ги на две елементи, тъй че да е елементарно да ги консумирате.
В един плик смесете всяка една суха съставна част и поставете в него крилцата. Започнете да разклащате, тъй че всяко крилце да бъде отмерено покрито с подправките.

 Дрейк изхарчи 665 $, с цел да хапне пилешки крилца Дрейк изхарчи 665 $, с цел да хапне пилешки крилца
В четвъртък рапърът Дрейк се е почувствал гладен след концерта си Лийдс, Англия. Толкова гладен, че е похарчил над 600 $ в рестора...
В тавичка разтопете маслото и наредете крилцата в нея. Обърнете ги и от двете страни, с цел да се покрият с ароматното масълце.
Печете ги в авансово загрята фурна на 180 – 200 градуса. Докато печете, обърнете крилцата, тъй че да бъдат хрупкави и със златиста коричка от двете страни.
Поднесете ги със сос по ваш избор. За гарнитура можете да изберете картофи соте или свежи зеленчуци.

Сервирайте ги на трапезата и им се насладете. Гарантираме, че това са най-вкусните крилца, които в миналото сте опитвали!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР