Една от любимите актриси на България - Яна Маринова, също

...
Една от любимите актриси на България - Яна Маринова, също
Коментари Харесай

Яна Маринова: На 17 години ми вадиха пистолет

Една от обичаните актриси на България - Яна Маринова, също е претърпяла принуждение. Тя е обвързвана с младежката й обич. Но история завършва с изваден револвер и закани. Маринова застана пред камерата, с цел да опише историята си и посредством нея да вдъхне кураж и да даде съвет. 

Когато ми се случи, аз бях на 17 години. Смразяващо е, тъй като виждаш един човек с револвер, с нож, с юмруци, който споделя, че

ще ме пребие, че ще изнасили сестра ми, че убие майка ми, че ще уволни татко ми от работа.

И това са хора, които в действителност са способни да изпълнят заканите си. Тези неща оставят бездънен белег в душата ти. Дали съм се излекувала, не знам. 

Това разяснява пред Българска национална телевизия актрисата Яна Маринова. 

На хората, които са в тази обстановка, желая да кажа, че има метод. Просто би трябвало да го възприемеш като една игра на жмичка. Трябва да се скриеш и да не те намерят, до момента в който не събереш доказателства, до момента в който намериш метод, какъвто и да е, да събереш доказателства

и да се скриеш, до момента в който намериш някой, който реши да упражни закона и да те избави.

Трябва да си като в джунглата - да търсиш по-силното животно, което ще те избави, разяснява тя.

Законът за домашното принуждение в началота на годината беше обезобразен. Той би трябвало да се одобри подобен, какъвто беше написан, добави тя. 

Може да си обезобразен, може да ти счупят носа, може да си нарязан, само че в това време съгласно закона ти се водиш дееспособен. Когато има лека телесна щета, подаващ тъжба. От полицията го привикват, само че го пускат.

Той идва и те пребива и ти си оттегляш жалбата, тъй като няма по какъв начин по този начин стремително да избягаш, разяснява тя. 

Актрисата е била стреляна с револвер, ръгана с нож и е избягала там, където е построила щастието си. Превръща се в вярата за дами в нейното състояние и в ядосан критик за тези, които невнимателно пишат закона. Защото всяка негова неточност тя я е изпитала на гърба си. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР