Една от ключовите причини, поради които раираните пуловери са любима

...
Една от ключовите причини, поради които раираните пуловери са любима
Коментари Харесай

13 най-любими раирани пуловера, които ще искате да имате

Една от основните аргументи, заради които раираните пуловери са обичана част от дрешника ни, е лесното им съчетание с разнообразни тоалети, което ги прави желан избор за всички нас, девойките. Те са идеални за утайване, а семплият им, само че моден дизайн ги прави превъзходен вид за всеки мотив.

Пуловерите на райета би трябвало да участват в дрешника ни е, защото може да ги носим за различни мотиви. Независимо дали отивате на работа, на всекидневен обяд или на публично събитие, раираният пуловер може да бъде част от вашия стайлинг. Предлагат се в различни, от типичен кръгли деколтета до съвременни дизайни с половин цип, тъй че можете да изберете идеалния, който да дава отговор на вашия персонален жанр. Наличните разнообразни цветови комбинации и шарки на райета значат, че можете да намерите раиран пуловер, който добавя съществуващия ви дрешник и прибавя нотка цвят към вашето облекло.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от T i f f a n y (@thefrenchmadrilene)

 

Пуловерите с половин цип сега са известна наклонност в модата, а пуловерите на райета не са изключение. Комбинацията от двете основава стилна и шикозна визия. Функцията с половин цип прибавя нотка на изисканост и еластичност, позволявайки елементарно утайване и пригаждане към изменящите се температури. 

Пуловерът би трябвало да ви е комфортна дреха, не би трябвало да е прекалено стегнат или прекомерно свободен. Малко по-голяма кройка може да обезпечи по-спокойна и небрежна визия, само че не би трябвало да е прекомерно огромна, с цел да наподобява небрежна. Освен това дължината на пуловера би трябвало да е подобаваща за височината на носещия го, да стига до бедрата или малко по-надолу. 

Вижте селекцията от раирани пуловери, които ни станаха обичани!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР