Една от грим тенденциите, които супермоделите на 90-те обожаваха, се

...
Една от грим тенденциите, които супермоделите на 90-те обожаваха, се
Коментари Харесай

Завръщане към 90-те: Заскрежените устни са отново на мода

Една от грим трендовете, които супермоделите на 90-те обожаваха, се завръща с гръм и тропот тази пролет. И макар че градусите на открито се повишават, бъдете подготвени да „ смразите “ всички към вас с съвършени устни!
Много постоянно в последно време следим фешън и грим трендове да се връщат назад на мода. Това ни дава опцията още веднъж да се насладим на някои от обичаните ни стилове, както и да си напомним безгрижното детство или шеметните тийнейджърски години, когато всичко беше по-различно.

И в този момент, откакто аксесоарите за коса направиха своето завръщане от 90те години, наред да завладеят светa на модата и хубостта са „ заскрежените “ устни. Време е да забравите за матовите червила, които доста дълго време заемаха челни позиции в бюти трендовете, и да пробвате нещо добре забравено остаряло!

„ Заскрежените “ устни от 60те до наши дни

„ Заскрежените “ устни се появиха за пръв път през 60-те години на 20-ти век. Тогава стилните дами залагаха на сребристи или розови цветове с искра за устните си. Двадесет години по-късно, през 80-те, те още веднъж станаха част от света на грима, само че този път в по-смели червени и розови нюанси. Но в навечерието на новото хилядолетие, през 90-те, „ заскрежените “ устни се трансфораха в емблема измежду грима с помощта на супермоделите от това време, които ги включиха във визията си и не се отхвърлиха от тях в продължение на години. И то освен във към този момент упоменатите нюанси, само че и в обичайните за тогава кафяво и керемиденочервено.

След това, та чак до ден сегашен, матовите устни бяха в светлините на прожекторите. Издръжливите червила без искра се показваха в списания, на стилните сцени и в обществените мрежи. Само че в този момент е време да изпробваме нещо ново, или не чак толкоз ново. През 2023 години „ заскрежените “ устни се завръщат на мода под всякаква форма, която можете да си визиите: розово и безцветно, кафяво и нюд, във всеки колорит, за който се сетите.

В нашата изложба вижте кои модерни фешън дами към този момент изпробваха „ заскрежените “ устни и на кои тъкмо цветове избраха да заложат!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР