Една от големите звезди в руската художествена гимнастика - Александра

...
Една от големите звезди в руската художествена гимнастика - Александра
Коментари Харесай

Звезда на руската гимнастика е в болница след съмнения за опит за самоубийство

Една от огромните звезди в съветската художествена гимнастика - Александра Солдатова, е призната в болница в Москва след подозрения, че е направила опит за самоубийство, написа RT, като се базира на информация в локални медии. Според лекарите сега положението ѝ е приемливо.

Носителката на четири златни медала от международни шампионати, която е на 21 години, има прорезни рани на лявата ръка, което е довело до загуба на доста кръв. Солдатова е диагностицирана с булимия.

Посочва се, че сега положението ѝ не разрешава да бъде разпитвана. " Тя не е склонна да разкрие по какъв начин е получила пострадванията ", показва представен източник от болничното заведение, в която е настанена.

Преди дни президентът на Руската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на съветския народен тим Ирина Винер съобщи, че Солдатова не тренира и ще пропусне първото за сезона съревнование - Гран При на Москва тази седмица поради здравословни проблеми.

" Тя сподели избрани наследствени проблеми, да речем, на генетично равнище. Ние работим с нея, лекуваме я. Но към този момент тя не е възобновена. Веднага щом видях, че Саша е болна и има здравословни проблеми, я отстраних от състава за Световното състезание. Тя го одобри, благодари ми, тъй като другояче можеше да има проблеми ", сподели Винер, представена от БНР.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР