Една от емблемите на Националната футболна лига официално сложи край

...
Една от емблемите на Националната футболна лига официално сложи край
Коментари Харесай

Официално: Великият Том Брейди сложи край на знаковата си кариера!

Една от емблемите на Националната футболна лига публично постави завършек на професионалната си кариера. Брейди разгласи, че стопира с обичания си спорт след 22 години и голям брой триумфи в НФЛ.
Още в края на предходната седмица се появиха информации, че 44-годишният Брейди има желание да се откаже, макар че направи доста мощен сезон с Тампа Бей Бъканиърс и има контракт с отбора за 2022 година.
Тогава именитият куотърбек съобщи, че към момента обмисля крайното си решение, само че през днешния ден той разкри огромната вест с обява в обществените мрежи.

" Трудно ми е да напиша това, само че ето го: към този момент няма да се състезавам. Имах страхотна кариера в НФЛ, само че в този момент е време да съсредоточвам времето и силата си върху други неща, които изискват моето внимание ", показа Брейди.
" Винаги съм вярвал, че във футбола би трябвало да си предан на 100 % - в случай че цялостната отдаденост я няма, няма да има и триумфи, а точно триумфите са това, което обичам толкоз доста в нашия спорт. Всеки един ден има физически, прочувствени и душевен провокации, които ми разрешиха да изцедя максимума от капацитета си. Дадох всичко от себе си през тези 22 години. На терена или в живота няма директен път към триумфа ", добави той.
Том Брейди има рекордните седем триумфа в Супер Боул, като е считан от мнозина за най-великия състезател в историята на американския футбол.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР